HP Victus klavye gıcırtı yapıyor

Daha fazla  
Merhaba. Daha bir aylık HP Victus'umun klavyesine bir şey oldu. Once ş harfi neredeyse basılmıyordu sankı klavyenin altına bir şey sıkışmış gibiydi. İğne ile azıcık uğraşınca düzeldi. Sonrasında jmn harflerinde değişik gıcırtı gibi bir şey başladı. Basınca gıcırdıyor bunların tamamı Max on dakikalık sürec içinde oldu. Yardım edin neden böyle oluyor?

İğne ile uğraşırken bir şeyleri yerinden oynatmış olabilirsiniz. Çerçeveyi abartmadan bastırmayı ve sağ sol yaptırmayı deneyin. Birkaç dil yuvasından çıkmış olabilir. Özellikle JMN harflerinin ortasındaki çerçeveye bastırın ama dediğim gibi abartmadan.

Düzeldi mi hocam?

Son düzenleme:
İğne ile uğraşırken bir şeyleri yerinden oynatmış olabilirsiniz. Çerçeveyi abartmadan bastırmayı ve sağ sol yaptırmayı deneyin. Birkaç dil yuvasından çıkmış olabilir. Özellikle jmn harflerinin ortasındaki çerçeveye bastırın ama dediğim gibi abartmadan.

Düzeldi mi hocam?

Hayır hocam maalesef hala aynı ben fark ettiğimde geceydi ve ortam cok sessizdi ondan cok rahatsız etti ama günlük kullanımda fark etmiyorum bile

Technopat Haberler

Geri
Yukarı