Çözüldü HP Victus laptop 16 S0050NT RAM ve SSD yükseltmesi nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

omer.yes

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba.
HP Victus laptop 16- S0050NT laptop için RAM ve SSD yükseltmek istiyorum. Fakat bu konuda bilgi kirliliği var.
Bu modelde daha önce yapanlar yardımcı olabilir mi?
RAM için 32+32 düşünüyorum. 64'e tamamlayacağım. Tabii oluyorsa. Yoksa 16+16
SSD için 2TB, anladığım kadarıyla tek slot var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Tek M.2 slotu var evet, sadece içinde olan çıkartılıp yükseltilir. 64 GB RAM desteği de var 32+32 olarak. 2TB SSD takarken tek taraflı NAND olmasına dikkat edin. Çift taraflı olunca daha kalın oluyor ve sığmayabiliyor SSD.
Tek M.2 slotu var evet, sadece içinde olan çıkartılıp yükseltilir. 64 GB RAM desteği de var 32+32 olarak. 2TB SSD takarken tek taraflı NAND olmasına dikkat edin. Çift taraflı olunca daha kalın oluyor ve sığmayabiliyor SSD.

Çözüm

Bende diyorum KC3000 2-4 TB neden laptoplara eklememişler

Bazı laptopların M.2 slotu altına bazı devre elemanlarını koyulmasa boyle bir dert yok ama koyuyorlar. Koymayan firmalar da var. Legion modellerin bir slotu altında olup diğerinde olmayan halleri de var. Bakmak gerekiyor tek tek. Victus'larin slot altında bilesenler oluyor. Ondan tek taraflı NAND lazım.

Tek taraflı 2TB ne önerebilirsiniz?

Güncelleme. Tek taraflı olmak zorunda, yoksa takılmıyor. Denendi.
Dolayısıyla Samsung 990 Pro 2TB taktım.
RAM olarak da 2 adet Crucial 32 GB DDR5 5600 SO-DIMM CL46 takıldı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…