Merhaba. HP Victus laptop 16- S0050NT laptop için RAM ve SSD yükseltmek istiyorum. Fakat bu konuda bilgi kirliliği var.
Bu modelde daha önce yapanlar yardımcı olabilir mi?
RAM için 32+32 düşünüyorum. 64'e tamamlayacağım. Tabii oluyorsa. Yoksa 16+16
SSD için 2TB, anladığım kadarıyla tek slot var.
Tek M.2 slotu var evet, sadece içinde olan çıkartılıp yükseltilir. 64 GB RAM desteği de var 32+32 olarak. 2TB SSD takarken tek taraflı NAND olmasına dikkat edin. Çift taraflı olunca daha kalın oluyor ve sığmayabiliyor SSD.
Tek M.2 slotu var evet, sadece içinde olan çıkartılıp yükseltilir. 64 GB RAM desteği de var 32+32 olarak. 2TB SSD takarken tek taraflı NAND olmasına dikkat edin. Çift taraflı olunca daha kalın oluyor ve sığmayabiliyor SSD.
HP Victus 16-s0050nt Notebook Uyumlu SSD Masaüstü, Dizüstü ve Sunucular için RAM , SSD , HDD ve Kızaklar ve Server, Bilgisayar Bileşenleri, Bigboy, Kingston, Samsung, Transcend Resmi Satıcısı
bilendenal.com
Bende diyorum KC3000 2-4 TB neden laptoplara eklememişler
HP Victus 16-s0050nt Notebook Uyumlu SSD Masaüstü, Dizüstü ve Sunucular için RAM , SSD , HDD ve Kızaklar ve Server, Bilgisayar Bileşenleri, Bigboy, Kingston, Samsung, Transcend Resmi Satıcısı
bilendenal.com
Bazı laptopların M.2 slotu altına bazı devre elemanlarını koyulmasa boyle bir dert yok ama koyuyorlar. Koymayan firmalar da var. Legion modellerin bir slotu altında olup diğerinde olmayan halleri de var. Bakmak gerekiyor tek tek. Victus'larin slot altında bilesenler oluyor. Ondan tek taraflı NAND lazım.
bilendenal.com
Güncelleme. Tek taraflı olmak zorunda, yoksa takılmıyor. Denendi.
Dolayısıyla Samsung 990 Pro 2TB taktım.
RAM olarak da 2 adet Crucial 32 GB DDR5 5600 SO-DIMM CL46 takıldı.