HP Victus laptop alınır mı?

h1ve

Hectopat
Katılım
21 Ekim 2022
Mesajlar
275
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bütçem 30k civarı, HP Victus'un bir modelini almayı düşünüyorum. Hangisini önerirsiniz, niye? Victus yerine başka marka model önerirseniz hangisi ve neden?
 

5k daha bulunabilirse bu cihaz alınabilir hocam.
 
bulunabilir şimdilik bi fikrim yok hocam ama 30 31klık modellere bakıyodum farkı ekran kartı sanırım, 13. nesil işlemci ya da 4050 ekran kartı çok fark yaratır mı?
 
bulunabilir şimdilik bi fikrim yok hocam ama 30 31klık modellere bakıyodum farkı ekran kartı sanırım, 13. nesil işlemci ya da 4050 ekran kartı çok fark yaratır mı?
Hocam fark yaratabilir. Fakat uçuk bir fark olmaz size bir tane daha tavsiye edebilirim ama Acer Nitro serisinden.


4060 var bunda fakat fiyat yine bir tık fazla.

Tabii ilk attığım Victus çok iyi bir model. Onu alabilirseniz sizi üzmez diye düşünüyorum son nesil işlemcisi var.
 
Ekran konusunda çok fazla şikayet var. Alacağınız seri ve modele göre yanlış bilgi verilebiliyor. Victus S0046NT kullanıcısı olarak aldıktan sonra pişman olmanızı istemem. Benim ekranımda sRGB desteği yok mesela ama bilgilendirmede vardı.

 
aceri de bir araştıracağım, büyük ihtimal bi konu daha açarım victus mu acer mi diye. şimdiye kadar hep monster asus tartışmaları gördüm ama acer şimdi dikkatimi çekti.
 
Acer'i de bir araştıracağım, büyük ihtimal bir konu daha açarım Victus mu Acer mi diye. Şimdiye kadar hep Monster ASUS tartışmaları gördüm ama Acer şimdi dikkatimi çekti.

Acer kesinlikle Victus'tan daha iyi. Victus'ta o kadar kötü soğutma var ki laptop boğuluyor ve boğulması demek ısınmasından bile kötü bir şey, Victus'ta ekran kartın 4060 ise 4050 performansı bile alamıyorsun bazen adamlar laptop ısınıyor sorununu çözmek için laptopun gücünü kısıyorlar. Zaten Victus'taki kasa ve touchpad kalitesinin rezilliğinden bahsetmeme gerek yok. Yetkili servisleride her sorunda ya uçuk fiyatlar veriyorlar ya da laptopa formatlayıp işlem sınırı koyup gönderiyorlar. Acer'in beğenmediğim 2 özelliği var. 1. kasa kalitesi iyi değil ki bu fiyatta bu donanım için normal bir şey. 2.yetkili servisi yetersiz. Benim fikrim bu şekilde.
 
Victus'ta ekran kartın 4060 ise 4050 performansı bile alamıyorsun.

Bu cümlenden sonra ciddiye almak istemedim aslında, ama olsun.

Acer Victus'tan daha iyi demişsin; hangi victus, hangi acer? Önce modele göre kıyaslama yapmayı öğren. Kötü soğutma var demişsin, limitli olan bir cihaza sen kötü soğutuyor diyemezsin, bu sebepten dolayı ısınmadıkları için soğutma performanslarından bahsetmeye gerek yok.
Yeni çıkan 14. Nesil Victus'lar şu anda alınabilecek en iyi modeller. Boğulduğu falan da yok çektiği skor bu durumu en iyi anlatıyor ki içinize sınmasa bile UV yapıp daha stabil performans alıyorsunuz. 13. Nesiller BIOS güncellemeleriyle eskisi gibi CPU bazlı oyunlarda throttlinge kurban gitmiyor.
 
Tam arkadaşlara bu mesajı yazacaktım ki uğraşmaya gerek yok laf anlamazlar diye düşünmüştüm çok iyi özetlemişsiniz. Acer gibi bir markayı HP gibi dev bir firma ile kıyaslanması çok yanlış en başında.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…