HP Victus laptop kullanıyorum 3060'lı Apex vb oyunlarda 144 sabit FPS alıyorum normal ayarlarda, CS'de düşük ayarlarda 60 falan alıyorum. Hatta bazen 80'e çıkıp 30'a falan düşüyor kasıyor çok.
Oyun sanırım işlemcinin grafik kartını kullanıyor. MUX Switch varsa onu açın.
Yok maalesef ama daha iyi sistem isteyen oyunlarda daha yüksek ayaralrda daha fazla FPS veriyor.
Cidden öneriyor musun şaka gibi ya bir cihazın performasnı neyse onu verir böyle uyduruk videolarla zaman kaybı yapmayın.
Aynen 3060 ile CS2'de 30 FPS performansı gayet normal. Bilmediğiniz konularda millete ahkam kesmeyin, bu tarz videolar performans ayarları ve diğer detayları içeriyor. Arkadaş oyunu açtığı gibi oynamaya başladıysa muhtemelen gereksiz ayarların hepsi açıktır.
Umarım şakadır, değilse daha komik sana açıklama yapmak birazda bana zaman kaybı gibi...Cidden öneriyor musun şaka gibi ya bir cihazın performasnı neyse onu verir böyle uyduruk videolarla zaman kaybı yapmayın.
Umarım şakadır, değilse daha komik sana açıklama yapmak birazda bana zaman kaybı gibi...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.