terileptil
Megapat
- RAM
- 2x16GB 5600MHz
- Ekran kartı
- RTX 4070
- İşlemci
- Ryzen 7 7840HS
Merhaba. HP Victus oyuncu Laptop'ı kullanıyorum yaklaşık 1.5 sene oldu alalı. Aldığımdan beri içini sadece RAM yükseltmek için açtım fakat termal macununu da değiştirmek istiyorum. Özellikle CS, Rocket League gibi oyunlarda işlemci sıcaklığı 90 derecelere kadar çıkıyor. AAA oyunlarda sıcaklık bu kadar artmıyor fakat eski oyunlarda işlemci yükü mü artıyor ne oluyorsa işlemci 85-90 derece altına düşmüyor. Hem bu sebepten dolayı, hem de içimi rahatlatmak için macun sürmek istiyorum.
Masaüstü bilgisayarda Arctic MX-4 kullanıyordum, hala da elimde o macundan var fakat başka konularda "pump out" çok yapıyor, laptop için uygun değil tarzı yorumlar gördüm. O yüzden kendim konu açmak istedim.
Öncelikle pump out nedir? Masaüstünde macun araştırırken böyle bir kavram ile karşılaşmamıştım. Laptoplardaki fark nedir macun konusunda?
Türkiye'den alabileceğim en kaliteli termal macunlar hangileridir?
Teşekkürler şimdiden.
**Bu arada Laptop'ın içini her türlü açacağım çünkü tozlanma da oldu içini temizlemek istiyorum. Açmışken macununu da yenileyeyim diye düşündüm.
Masaüstü bilgisayarda Arctic MX-4 kullanıyordum, hala da elimde o macundan var fakat başka konularda "pump out" çok yapıyor, laptop için uygun değil tarzı yorumlar gördüm. O yüzden kendim konu açmak istedim.
Öncelikle pump out nedir? Masaüstünde macun araştırırken böyle bir kavram ile karşılaşmamıştım. Laptoplardaki fark nedir macun konusunda?
Türkiye'den alabileceğim en kaliteli termal macunlar hangileridir?
Teşekkürler şimdiden.
**Bu arada Laptop'ın içini her türlü açacağım çünkü tozlanma da oldu içini temizlemek istiyorum. Açmışken macununu da yenileyeyim diye düşündüm.
Son düzenleyen: Moderatör: