HP Victus laptopa 200 Hz monitör nasıl bağlanır?

Aztrocat

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GTX 4050 16 GB RAM I5 13TH
Arkadaşlar forumda yeniyim. Yeni laptop aldım HP Victus ve yanında 200 Hz monitör aldım ama sadece 144 Hz görüyor. Laptopta DP yok. Sorularım şunlar.
-Laptopum ve monitörüm hangi HDMI sürümünü destekliyor?
-Eğer desteklemiyorsa DP dönüştürücü ile 200 Hz alabilir miyim?
-Laptopum Thunderbolt destekliyor mu ve destekliyorsa Thunderbolt ile 200 Hz alabilir miyim?

Şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar forumda yeniyim. Yeni laptop aldım HP Victus ve yanında 200 Hz monitör aldım ama sadece 144 Hz görüyor. Laptopta DP yok. Sorularım şunlar.
-Laptopum Thunderbolt destekliyor mu ve destekliyorsa Thunderbolt ile 200 Hz alabilir miyim?

Şimdiden teşekkürler.

Normalde HDMI portundan 200Hz alabilmeniz lazım 2.1 destekliyor. Ama Thunderbolt yok Victus'larda bildiğim kadarıyla.

Ama Type-C portu DisplayPort 1.4 destekliyor doğru kablo ile 1080p 360Hz alabilirsiniz.

Şimdiden teşekkürler.
dp dönüştürücü ile 200hz alabilirsin.

Normalde HDMI portundan 200Hz alabilmeniz lazım 2.1 destekliyor. Ama Thunderbolt yok Victus'larda bildiğim kadarıyla.

Ama Type-C portu DisplayPort 1.4 destekliyor doğru kablo ile 1080p 360Hz alabilirsiniz.

Type-C portunun üstünde şimşek işareti var. Bu Thunderbolt var anlamına gelmiyor mu?
Ikinci olarak kablo önerisi yapar mısınız? Teşekkürler.

DP dönüştürücü ile 200Hz alabilirsin.

DP dönüştürücü önerir misiniz?

GÜNCELLEME

HDMI 2.0 kablo ile hala 144 Hz alıyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı