Fenerbahçelii
Hectopat
Daha fazla
SSD'yi takmak için sökmek gerekmeyecek mi? Servisine mi taktırmayı düşünüyorsun?
@Astiva hocam siz biliyor musunuz?
Victus 15 kasalarında 2. bir M.2 slotu mevcut değil fakat 16 kasalarında 2. bir M.2 slotu mevcut. Hem yeni kasalarında hem eski 16 kasalaında çift M.2 slotu var.
Yani benim attığım şu laptop için içindekini değiştirmem mi gerekiyor?
Victus by16-d1015nt 12.Nesil Corei5 12500H-16Gb-512Ssd-16.1inc-Rtx3050ti 4Gb-W11 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Victus by16-d1015nt 12.Nesil Corei5 12500H-16Gb-512Ssd-16.1inc-Rtx3050ti 4Gb-W11 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Hayır gerekmiyor, 2. bir M.2 slotu mevcut bu üründe.
Tamamdır teşekkür ederim konu ile bir tık alakasız olabilir fakat şunu almayı düşünüyorum alınır mı?
SSD'ler hakkında çok detaya hakim değilim fakat Kioxia SSD'ler ısınıyor diye biliyorum. Depolama amaçlı mı kullanacaksınız?
Dizüstü bilgisayar içinde bir soğutucu plaka var. Bu hızlardaki bir SSD'de ısı çok büyük bir sorun yaratmaz bence. 500 GB yetersiz bir genişleme diğer taraftan. En azından birkaç sene kullanmayı düşündüğün bir cihaz olduğunu tahmin ediyorum. Oyun boyutları oldukça büyümeye başladı, en az 1 TB ekleme yapmak mantıklı olur.
Evet oyunlarımı kuracağım.