HP Victus laptopa Windows 11 kurulmalı mı?

Windows 11'e yükseltmeli miyim diye soranları aşırı saçma buluyorum. Windows 11 her bilgisayarda aynı hataları ve performansı vermiyor. Benim bilgisayarım Windows 11 indiğinden beri aşırı hızlandı. 21H2 de hiç hata almadım. Ama çoğu kişi sorunlar yüzünden geri dönmüş. Şuan 22H2 kullanıyorum ve bilgisayarım daha da hızlandı. 22H2 beta kullanan hocalar da var burada ve stabil olduğunu söylüyorlar.
Deneyin beğenmezseniz dönmek zor değil. 10 gün süreniz var.

Güncel tüm sistemlerde işletim sistemi de tabiki güncel olmalı.
Sanırım artık kullanıcı deneyimleri tatminkar seviyede olduğunda bu işletim sistemine geçiş yapmak daha doğru bir karar olur. Beklemek şu an için
Peki takılmalar vs oluyor mu ara sıra?

Deneyiminiz enteresan olmuş. Öneriniz için teşekkür ederim.

Bu arada size saçma dediğimi sanmayın. Sosyalde aynı kişi arada bu konuyu 10 kere açıyor da. Deneyebilirsiniz.

Nadiren.

Yeni bir bilgisayara yeni bir Windows yakışır ahbap. Windows 11 şimdiden hayırlı olsun.

Yeni bir bilgisayara yeni bir Windows yakışır ahbap. Windows 11 şimdiden hayırlı olsun.
Teşekkür ederim. Biraz daha araştırdıktan sonra sanırım en güncel sürümünü 1 ay gibi süre denemeye karar verdim. Görüşlerini paylaşan tüm dostlara teşekkürlerimi sunarım. 1 ay sonra deneyimlerimi sizlerle de paylaşacağım.

Bu arada size saçma dediğimi sanmayın. Sosyalde aynı kişi arada bu konuyu 10 kere açıyor da. Deneyebilirsiniz.
Önemli değil. Kişisel bir durum söz konusu değil zaten, teşekkür ederim.

Bu arada çok RAM kullanılmasına takılmayın. Bu bir sorun değil. Windows 11 RAM'i depolayıp oyunlara girince RAM'i boşaltıyor.

RAM miktarınıza göre değişir. 4 GB RAM olunca 1 GB veya daha az harcıyor. 8 GB RAM'de 2 veya 4 harcıyor. 16 GB ve üzeri 4 GB harcıyor diye biliyorum.

2x4 RAM'e göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…