HP Victus laptoplar iyi midir?

Xantares55

Picopat
Daha fazla  
Bir sorum var, HP Victus iyi mi? Sizin ki yeni nesillerden mi? Laptop alacağım da öneri lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir sorum var, HP Victus iyi mi? Sizin ki yeni nesillerden mi? Laptop alacağım da öneri lazım.

2.5 yıldır kullanıyorum sorun yaşatmadı. Windows yüzünden iki kere format attım ama sırf Windows'un aptallığı yüzündendi.

Bu rehbere dikkat ederek alınız. Bence hp victuslar iyi ama dediğim gibi bu rehbere dikkat ederek alınız.

Bakimini duzenli bir sekilde yaparsan bir problem çıkarmaz, tuslarina dikkat etmen lazim tut cikar yaparsan kırılabilir. Diger laptoplara nazaran saglam, ben yere düşürdüğümde sadece bir bölümü ezildi ama ekranda vesaire problem olmadi. Fakat aynı fiyatta hatta daha ucuza daha iyi bilgisayarlar bulabilirsin, HP Victus'un depolamasi az. Bir de fanlarini duzenli olarak temizlemen lazim temizlemezsen cok bağırıyor. Herhangi bir sorun varsa sorabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…