HP Victus laptoplardan hangisi alınmalı?

Çok bir fark olacağını sanmıyorum bence 16 GB RAM yerine 32 GB RAM bulunan modeli tercih etmeniz daha yararınıza olacaktır diye düşünüyorum ben oyumu 2. seçenekten yana kullanıyorum.
Ya da şöyle cevaplandırmak daha da makul olabilir. İleride RAM yükseltme yapabilirim diyorsanız I7-14700HX tercih edilebilir sonuçta daha güçlü fakat yükseltme yapamam diyorsanız bence 32 GB her türlü daha performanslı olacaktır.

Yorumları biraz beni düşündürdü hocam ekran hakkında yorumlar yazılmış ama emin de olamadım.

Ürünlerin ekranları arasında fark yok zaten aynı seri ürünler. Piyasada daha iyi renk doğruluğuna veya daha yüksek parlaklığa sahip laptoplar olsa da 2 senedir kullandığım Victus 16 beni tatmin ediyor. Sizin ihtiyaçlarınıza bağlı bir şey bu ekran konusu.

%20'ye yakın fark var aralarında.
Hocam sitede yazan özelliklerde gelmezse laptop iade edebiliyor muyuz?

Ürünlerin ekranları arasında fark yok zaten aynı seri ürünler. Piyasada daha iyi renk doğruluğuna veya daha yüksek parlaklığa sahip laptoplar olsa da 2 senedir kullandığım Victus 16 beni tatmin ediyor. Sizin ihtiyaçlarınıza bağlı bir şey bu ekran konusu.
Özellik aynı gelmezse iade edebiliyor muyuz?

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı