HP Victus laptopun ekranında ghosting var

prolord

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, bundan yaklaşık 3-4 ay önce Victus laptop aldım. Fakat aldığım günden beri de pişmanım sırf ekranından dolayı önceki laptopum 2-3 ms %100 sRGB veriyordu ve ghosting falan yoktu. Fakat bu Victus'un ekranı rezalet hayvan gibi ghosting var SRGB'si çok düşük ayrıca 20-30 ms civarlarında. Ben de şunu sormak istiyorum size kaliteli bir ekran, panel alabileceğim bir yer var mıdır, ben bu rezalet ekranı değişmek istiyorum. Laptopun tam modeli Victus 16-R1xx. Dediğim gibi tanıdığınız güvenilir bir site varsa sipariş edebileceğim, yardımcı olursanız çok sevinirim.

R1XXXNT modellerinde 28 ms panel var maalesef. Ghosting'e alışmak zornundasınız ama isterseniz Intel Grafikleri Kontrol Merkezi ya da MUX Switch'te kullanıyorsanız Nvidia Denetim Masası'ndan doygunluğu arttırabilirsiniz.

HP Victus 16-S1003NT A05n7EA hocam bunun paneli şaibesiz 7ms 100sRGB 144Hz diye biliyorum
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bunun paneli uyumludur zaten bilgisayarınıza orijinalini bulup taktırabilirsiniz.

Modeli o değil ki, R1XXXNT ve S1XXXNT serileri tamamen farklı. R1XXXNT geneli şu paneli kullanıyor.

Kaynak: https://www.notebookcheck.net/HP-Vi...power-paired-with-long-runtimes.838561.0.html

Hocam uyumlu olması açısından yazmıştım yazdığım laptopun panelinin temiz çıkması bulunup takılabilir.

Modeli o değil ki, r1xxxnt ve s1xxxnt serileri tamamen farklı. R1xxxnt geneli şu paneli kullanıyor.
Eki Görüntüle 2404552
Kaynak: https://www.notebookcheck.net/HP-Vi...power-paired-with-long-runtimes.838561.0.html

Zaten Victus'larda panel bazı seriler hariç karışıyor yani aynı siteden aynı laptopu da alsanız farklı farklı panellerle karşılaşabiliyorsunuz

Sorun da orijinalini bulmak zaten hocam. Bilen var mı diye sordum.

R1xxxnt modellerinde 28 ms panel var maalesef. Ghosting'e alışmak zornundasınız ama isterseniz Intel grafikleri kontrol merkezi ya da MUX Switch'te kullanıyorsanız NVIDIA Denetim Masası'ndan doygunluğu arttırabilirsiniz.

Vallahi hocam ghosting hayatımda gördüğüm en iğrenç şeylerden biri acilen şu paneli bulmam lazım

Vallahi hocam ghosting hayatımda gördüğüm en iğrenç şeylerden biri acilen şu paneli bulmam lazım
hocam bizim bilgisayarcı arkadaşın parça tedarik ettiği bir site vardı Notebook Yedek Parça Merkezi - Dataservis.Net
bu siteye bi göz arın derim

hocam hp teknik servis ile görüşün bence garanti açısından da daha iyi olur

Hocam HP'nin sitesinden baktım dediğiniz panelin modeline %62.5 sRGB yazıyor. Bildiğiniz 7ms 144 Hz %100 sRGB panel var mıdır bulabileceğim sanırım.

Teknik servisi arayın ve panelinizin değişmesini istedeiğinizi söyleyin. Garanti açısından da iyi olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…