Merhaba, bundan yaklaşık 3-4 ay önce Victus laptop aldım. Fakat aldığım günden beri de pişmanım sırf ekranından dolayı önceki laptopum 2-3 ms %100 sRGB veriyordu ve ghosting falan yoktu. Fakat bu Victus'un ekranı rezalet hayvan gibi ghosting var SRGB'si çok düşük ayrıca 20-30 ms civarlarında. Ben de şunu sormak istiyorum size kaliteli bir ekran, panel alabileceğim bir yer var mıdır, ben bu rezalet ekranı değişmek istiyorum. Laptopun tam modeli Victus 16-R1xx. Dediğim gibi tanıdığınız güvenilir bir site varsa sipariş edebileceğim, yardımcı olursanız çok sevinirim.
R1XXXNT modellerinde 28 ms panel var maalesef. Ghosting'e alışmak zornundasınız ama isterseniz Intel Grafikleri Kontrol Merkezi ya da MUX Switch'te kullanıyorsanız Nvidia Denetim Masası'ndan doygunluğu arttırabilirsiniz.
HP Victus 16-S1003NT A05n7EA hocam bunun paneli şaibesiz 7ms 100sRGB 144Hz diye biliyorum
bunun paneli uyumludur zaten bilgisayarınıza orijinalini bulup taktırabilirsiniz.
HP Victus 16-S1003NT A05n7EA hocam bunun paneli şaibesiz 7ms 100sRGB 144Hz diye biliyorum
bunun paneli uyumludur zaten bilgisayarınıza orijinalini bulup taktırabilirsiniz.
R1xxxnt modellerinde 28 ms panel var maalesef. Ghosting'e alışmak zornundasınız ama isterseniz Intel grafikleri kontrol merkezi ya da MUX Switch'te kullanıyorsanız NVIDIA Denetim Masası'ndan doygunluğu arttırabilirsiniz.