HP Victus mavi ekran hatası veriyor

İşletim sistemi
Windows 11

Hakanav

Decapat
Daha fazla  
Minidump Rapor Linki
https://drive.google.com/file/d/19AfwmZBe0pFKQONUMJe0z0XJQzfWRx8h/view?usp=sharing
RAM
16 Gb
SSD veya HDD modeli
Kc3000 1tb
Ekran kartı
4070
İşlemci
Ryzen 7 7840hs
Herkese merhaba, 2023 Kasım'dan beri HP Victus kullanıcısıyım (s-0001NT).

Geçtiğimiz günlerde Valorant yükledim.
Sanırım Vanguard'ın çalışabilmesi için Secure Boot açmam gerekiyordu BIOS'tan açtım.
Sorunlarım da burada başladı;
Öncesinde mavi ekran hatası almıyordum 1 kez oyunu aşağı alıp Chrome'u açtığımda karşılaştım.
Daha sonrasında gün aşırı olarak mavi ekran hatası almaya başladım.

Valorant yüklemeden önce de Chrome de YouTube vb sitelerde bir şeyler açtığımda Chrome takılıyordu YouTube donuyordu herhangi bir addblock ekletisi kullanmıyorum.
YouTube ekranı tamamen beyaz hale geliyor birkaç saniye yanıt vermiyor bazen sonrasında düzeliyordu.
Bilgisayarda kısık ses sorunu da vardı DDU ile NVIDIA ekran kartı driverini kaldırdım ses kartı driverini kaldırdım.
NVIDIA'nın ses driverini ototmatik açmasını kapatarak Aygıt Yöneticisi'nden kapatarak ekran kartı driverini tekrar yükledim.
Ses düzeldi ama YouTube'yi ilk açtığımda en başta açtığım şarkı hala 3 4 kez resetlenip daha sonrasında açılıyor.
Antivirüs olarak Kaspersky free kullanıyorum.

Bu duruma biraz daha alışabildim ama mavi ekran hataları canımı sıkmaya başladı o sebepten ulaşıyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…