HP Victus mu Acer Nitro 5 mi?

Okanagr

Centipat
Daha fazla  
Bur laptop almayı planlıyorum, iki model arasında kaldım.

Bu Nitro 5 uygun fiyatlı istediğim özelliklere sahip bir bilgisayar fakat markanın güvenilirliği ve servisinin kalitesi hakkında hiçbir fikrim yok. Daha önemlisi kronik sorunu var mı yok mu onu da bilmiyorum.

Bu Victus istediğim her şeye sahip çok güzel fakat bununda kasasinin kalitesinden şüpheliyim.

Sizce ne almalıyım?

Acer'ın 3070 Ti versiyonunu kullanıyorum servis konusunda fikrim yok ama attıklarından teknik açıdan Acer daha iyi diye biliyorum.

İkisi de iyidir HP'nin servisi bir tık daha iyi Acer'e göre.

Acer'ın 3070 Ti versiyonunu kullanıyorum servis konusunda fikrim yok ama attıklarından teknik açıdan Acer daha iyi diye biliyorum.

3070 Ti elbette 4070'i bile kas gücünde eziyor. Buna rağmen gündelik - oyun kullanımında sorunlar yaşadınız mı? Çoğu kimseye bu ürünü önermek istiyorum. Ama bazı kişiler ciddi problem yaşamış(panel ve soğutma kısmında)

MUX switch var zaten pil tasarrufu ve ısınma istemediğim zaman harici ekran kartını kapatıyorum düz laptop olarak kullanıyorum. Panel kısmına gelirsek standart IPS'lerde olduğu gibi ışık sızması var ama beni rahatsız etmiyor. Şu yaz aylarında işlemci biraz fazla ısınıyor ama kış aylarında gayet serin bir şekilde kullandım.

Teşekkür ederim yorumunuz için. Rusya'da aynı ya da benzer ürünün uzun kullanım testlerine baktım sorun ya da kronik sorun olabilecek problem görmedim ben. Ülkemizde farklı partiler olduğu için güvenle öneride bulunmak zor. Ryzen malum 95'e kadar yolu var. Hatta standart sayılır 90.

Isınıyor dediğin ne kadar ısınıyor mesela i5 14500HX 80 90 görür mü?

Isınıyor dediğin ne kadar ısınıyor mesela i5 14500HX 80 90 görür mü?

Bu farklı model ve daha eski, kasa ve soğutma farkları var. Ayrıca zaten AMD Intel'e göre çoğu zaman daha fazla ısınır(tolere edilebilir hatta normal sıcaklığı çoğu modelde 85-93 arası)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…