Windows kurmak basit?Sonu 50 biten hiçbir ekran kartını alma yani bunu alma bir de Trendyol'dan alınca genellikle FreeDOS oluyor yani işletim sistemini kendin kurman gerekiyor bu da zor iş gidip mağazadan alırsan daha iyi olur
HP Victus en azından 1 sene kadar önermiyoruz. Anakartındaki Hall sensörü bozuluyor. Yeni bir sisteme, sensöre geçsinler. Biraz bakalım. Eğer sorunsuz olursa soğutması vs iyi öneririz. Ama şu an kumar olur almak.
Windows kurmak basit?
Sonu 50 biten hiçbir ekran kartını alma yani bunu alma bir de Trendyol'dan alınca genellikle FreeDOS oluyor yani işletim sistemini kendin kurman gerekiyor bu da zor iş gidip mağazadan alırsan daha iyi olur
Peki bu fiyata önerebileceğiniz bir şey var mı çünkü vatana falan gittiğimde fiyatlar aşırı uçuk oluyorHP Victus en azından 1 sene kadar önermiyoruz. Anakartındaki Hall sensörü bozuluyor. Yeni bir sisteme, sensöre geçsinler. Biraz bakalım. Eğer sorunsuz olursa soğutması vs iyi öneririz. Ama şu an kumar olur almak.
Windows kurmak basit?
Casper'i kafadan elerim. Ağzım yandı+malzeme kalitesizliğinde zirve.
Monster Tulpar genelde seviliyor. T6 denenebilir. 4 sene de garantili.
Acer Nitro 5 de alınabilir.
ASUS TUF A15 alırdım ben olsam. ASUS TUF serisi hele ki A15 serisi AMD işlemciyle hem serin hem kroniği yok. Kurulumu da aşırı basit.
MSI tarafında Katana alınabilir ama kurulumu zor.
GameGaraj yüksek anakart ısınması falan yaşadı çok riskli ben bu topa girmem.
Victus 16'lar sorunlu 15'ler aşırı ısınıyor.
Vallahi ben olsam oyuncu kasası toplar Apple MacBook alırım. Gerçekten hiç kronik sorunu olmayan + müthiş kaliteli o var. Ses kalitesini dinledim. Bir de Nahimic destekli GameGaraj dinledim. Dedim milletin Apple alması boşa
Peki siyelim ki incehesaptan alıyorum bu iyi mi ?değilmiş.
Lenovo loq anakart yanması sorunu var.
Peki siyelim ki İncehesap'tan alıyorum bu iyi mi?
Asus tuflar beni çok aşıyor abi 35 bineHayır. MSI Thin ve Cyborg 45 watt limitle gelir. Alma. MSI bu bütçede sadece Katana alınabilir.
Benim boyumu çok aşıyor abi muhtemelen bi tık altını alırım az oyun oynarızHayır. MSI Thin ve Cyborg 45 watt limitle gelir. Alma. MSI bu bütçede sadece Katana alınabilir.
Bütçe artırıp bunu alın. Artmıyorsa bende kararsız kaldım. RTX 3050 de çok eski önermek içimden gelmiyor.ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR-LP036 AMD Ryzen 7 7435HS 16GB 512GB SSD 6GB RTX 4050 140W FreeDOS 15.6" Gaming (Oyuncu) Notebook - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Bu olabilir abi teşekkür ederim hiç bakmamıştım acerlereHayır. MSI Thin ve Cyborg 45 watt limitle gelir. Alma. MSI bu bütçede sadece Katana alınabilir.
Bütçe artırıp bunu alın. Artmıyorsa bende kararsız kaldım. RTX 3050 de çok eski önermek içimden gelmiyor.ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR-LP036 AMD Ryzen 7 7435HS 16GB 512GB SSD 6GB RTX 4050 140W FreeDOS 15.6" Gaming (Oyuncu) Notebook - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Acer nitro 5 olabilir. Windows 11 home lisanslı.