HP Victus RTX 4050 laptop alınır mı?

Bütçe
35.000₺

ASUS TUF A15 3050 modeli daha kararlı, daha güzel. Lenovo LOQ modelleri anakart yanması yaşıyor.

4050 olanı alamıyorsanız 3050 alın. Ama 4050 de Frame Generation var. 5050 de multi Frame Generation var. O yüzden dedim 4050 daha iyi olur diye.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Cyberpunk değerine dikkatle bakın.

3050 35 FPS, 4050 63 FPS. Yani 4050 gayet oynatabilir ayarda.

Merhaba laptoplar hakkında aman aman bir bilgim yoktur. Maksimum 35 bin gibi bir bütçem var. Çoğu kişi ekran kartı watt'ının yüksek olmasını söylüyor. Sizce bu nasıl? Yardımcı olur musunuz? Bir de Trendyol gibi yerlerden almayı düşünüyorum taksit açısından karlı oluyor İncehesap vb 2 3 taksit yapıyor Trendyol 6.

Victus alabilirsin dostum bende 15 inçlik olan 15 serisi yani i7 13700H'lı ve 4050'li olanı var tıkır tıkır programlamada gayet seri tatile gittiğimde FC 25 gül gibi oynadım ve renderdada başarılı işlemcisi çünkü gerçekten harika i7 13. nesilden bahsediyoruz i5 13. nesilde iyidir o fiyata alınır ben geçen sene şu an kullandığımı 39'a aldım MediaMarkt'tan teşhir üründü indirimli aldım o zaman 42 falandı 39k ya çekmiştim gayet memnunum RDR2 yüklemiştim bir ara sıfır sıkıntı oynatıyordu gayet şu anda okul için kullanıyorum CapCut video düzenleme vs sıfır sıkıntı Visual Studio da da öyle keza gayet seri ekranıma ufak bir darbe almış bir yerden kardeşim muhtemelen ekranda beyaz 1 leke oluşmuş darbeden kaynaklı başka da bir sorun yaşamadım aslada ısınmıyor fanları iyi çalışıyor açılış kapanışta hızlı 1TB SSD'si işini yerine getiriyor okuma yazmasıda iyi gayet ben öneririm HP Victus en F/P'lerden biri ekran kartı sadece 75 watt o kısıtlı biraz 140 olanlar var HP dışında ama benim açımdan 75W olması daha iyi çünkü ısınmıyor ne kadar az güç o kadar az ısı tabii gücü kısmak için 50 watt olanlarda alınmaz senin attığın 120 watt diyor işte en ideali bence o alabilirsin FreeDOS gelirsede 1 USB tak al ondan sonra SağlamLisans'tan bir key alırsın keyfine bakarsın almamdaki en önemli sebep tasarımı oyun bilgisayarı gibi durmaını istemiyordum sade bir tasarımı var ekran sallanması çokkk minimal her laptopta olacak kadar var oda normal masada kullandığın sürece sorun yaşamazsın yani alınır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı