Denemeben123
Decapat
Daha fazla
Bu arkadaşa katılıyorum müşteri hizmetleri çok berbat HP'nin ayrıca teknik desteği de kötü, müşteri hizmetleri ve şehrinizde veya ülkemizde servisi bulunan bir bilgisayar markası tercih edin. Ne kadar iyi olursa olsun o bilgisayar firmasının ürünlerine sahip çıktığı orjinal servisleri olmalı.Sorum başlıktaki gibidir. Bu 2 model arasında kaldım. Birinin işlemcisi bir nesil daha yüksek ama RTX 4050 diğerininki bir alt nesil ama RTX 4060. bu iki model arasında bu özellikler harici kronik sıkınıtlı olduğu konu var mı? 2 model arasında.
Ben 4060 olanı tercih ederdim ama HP üzerinden ürün almanı tavsiye etmem, ürünüm bozuldu 1 senedir garanti süreciyle uğraşıyorum ne tamir etmeyi kabul ediyorlar ne parasını veriyorlar rezil kepaze ettiler, müşteri hizmetleri çok kötü farklı bir marka bakabilirsin.
Aynı soruyu ben de kasım 2023'te sormuştum, profilime girip açtığım konuya da bakabilirsiniz. Ben RTX 4060 ekran kartı olan modeli aldım. Memnunum ama neredeyse hiç oyun oynamıyorum. O yüzden referans olarak beni görmeyiniz.
Sadece YouTube ve Twitch üzerinden yayınlar/videolar izliyorum.
HP sitesi üzerindne bir yoksa direkt marka olarak mı çalıştığım kurumsal yerde bunlar kullanılıyordu çok bir sorununu görmemiştim genellikle driver Update yaptığımızda sorunları çözülüyordu.
Hocam doğrudur ama şimdi bilgisayarda bir sıkıntı çıktı diyelim yani götürebilecek adamakıllı orijinal servis bulunması çok zor ben yok diye biliyorum tek yazıcı ve o tür şeylere bakıyorlar diye biliyorum. Ne zaman baksam hep bundan şikayetçi kullanıcılar.
"Çorba" tabiri tam olarak uymuş.HP sitesi üzerindne bir yoksa direkt marka olarak mı çalıştığım kurumsal yerde bunlar kullanılıyordu çok bir sorununu görmemiştim genellikle driver Update yaptığımızda sorunları çözülüyordu.
Ürünü 4050 ve 4060 arasında kronik bir sorunu var mı ürün yorumlarına bakıyorum genellikle iyi yorumları var bazı bölümlerde sadece 1 yıldız verip kötülemişler ama geri kalan çoğu iyi olarak yazılmış değişen tek şey ekran kartı ve işlemci mi bu modellerde Victus modelleri çorba gibi olmuş.
"Çorba" tabiri tam olarak uymuş.
Kronik bir sorun olduğunu sanmıyorum, varsa da benim bilgisayarımda yok.bazı modellerde bir tane M.2 SSD girişi var, benimkinde olduğu gibi, bazılarında iki tane var. Benim yarım terabaytlık hafızam var ve bana fazlasıyla yetiyor. Çünkü dediğim gibi, neredeyse hiç oyun oynamıyorum. Hatta hiç oynamıyorum bile denilebilir.