HP Victus şarj aleti yandı

Yasin Caglar

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. HP Victus cihazım var. Alalı yaklaşık 1 yıl oldu ama çok az kullanıldı. Tekli prize taktım çat pat etti bir şeyler oldu ve çıkardığımda demir yeri yanmış kararmıştı. Cihazın da hoparlörü sıkıntılı gibi geliyor, zaten çok az ses çıkıyor. Trendyol'dan almıştım, satıcı Trendyol'du. Bu cihazı iade edebilir miyim ya da garantiye gönderip onarım mı yaparlar? Nasıl bir yol izleyeceğim iki sorun için de? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
İade etmen mümkün değil gibi en başta sesinde sıkıntı var deyip geri gönderseydin alırlardı da artık çok geç. Şu an cihaz sorunsuz açılıp şarj oluyor mu?

İade etmen mümkün değil gibi en başta sesinde sıkıntı var deyip geri gönderseydin alırlardı da artık çok geç. Şu an cihaz sorunsuz açılıp şarj oluyor mu?
Denemedim korktuğum için direkt böyle göndereyim mi

1 yıl geçtiği için Trendyol iade almaz garantiye gönderin hoparlör değişimi yapılsın.
Hadi ya, keşke gönderseydim. o zaman da alınmaz diye düşünüp göndermedim uğraşmadım

Daha 8 ay olmuş arkadaşlar. İade kabul olur mu?

Şu an iade mümkün değil hocam. Ayıplı mal satıldığını iddia etmeniz gerekir ki süreç o şekilde çok uzar. Uzasa da bir sonuç alabileceğinizi de sanmıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı