Selam dostlar, ses driverları ile ilgili bir şey merak ediyorum. PC'yi kurarken Windows Update ile inenler bunlar olarak gözüküyor ayrıyeten Realtek ses driverı indirmem gerekli mi? Veya bunlardan bir tanesi aktif kalsa (NVIDIA High Definition Audio) kalanını kaldırsam yeter mi?
Selam dostlar, ses driverları ile ilgili bir şey merak ediyorum. PC'yi kurarken Windows Update ile inenler bunlar olarak gözüküyor ayrıyeten Realtek ses driverı indirmem gerekli mi? Veya bunlardan bir tanesi aktif kalsa (NVIDIA High Definition Audio) kalanını kaldırsam yeter mi?
Niye kaldırmak istiyorsunuz? Hiç gerek yok hocam bilgisayar performansınızı etkilemez. Hatta kaldırırsanız problemler çıkabilir. Bilgisayarınızın tam model kodunu atarsanız ses sürücüsünü bulurum size.
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...