Arkadaşlar merhaba, 1 yıldır kullanmış olduğum HP Victus laptopumun sıcaklık değerleri şu şekilde.
Ekran kartı RTX4050:50-53 derece.
İşlemci Ryzen 7 7840HS: 65-70 arası.
Bu sıcaklık değerleri yüksek ayarda Cyberpunk 2077 ve en yüksek ayarlarda Spider-Man Miles Morales oynarken aldığım sıcaklık değerleri. Normal mi? Yoksa termal macun bakımlarını yaptırmalı mıyım?
Senin sıcaklıkları kıskandım, Allah herkese senin gibi sıcaklık değerleri nasip etsin. Şaka bir yana gayet iyi, 60 FPS'e falan mı kitlediniz çünkü bayağı soğuk.
Senin sıcaklıkları kıskandım, Allah herkese senin gibi sıcaklık değerleri nasip etsin. Şaka bir yana gayet iyi, 60 FPS'e falan mı kitlediniz çünkü bayağı soğuk.
Hocam herhangi bir şey yapmadım HP Omen gaming hub üzerinden sıcaklıkları kontrol ettiğimde işlemci sıcaklığı 69'u görüyordu tabii o esnada laptopun fanları 5000 RPM çalışıyordu ve 2000 RPM soğutucu da çalışıyordu ona rağmen o sıcaklığı görünce bir de 1 yıl geçince acaba bakım zamanı mı geldi diye düşündüm.