Ezio21 Hectopat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 1.725 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Diş hekimi 13 Haziran 2024 #1 Selamlar HP Victus bilgisayarım prizde şarj olurken bir anda kapandı. Oyun oynamıyordum, prizden çıkarıp güç tuşuna basılı tuttum açılmadı. 30 dk sonra tekrar denediğimde bu sefer açıldı şu anda prize takmadım, çünkü prizde sorun olabilir. Onun dışında yarın yetkili servisi arayacağım sizlerin de tavsiyesi varsa duymak isterim. @SunSet ayrıca Valorant güncellemesini yapmış ana menüde idim oyuna girmemiştim. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Haziran 2024
Selamlar HP Victus bilgisayarım prizde şarj olurken bir anda kapandı. Oyun oynamıyordum, prizden çıkarıp güç tuşuna basılı tuttum açılmadı. 30 dk sonra tekrar denediğimde bu sefer açıldı şu anda prize takmadım, çünkü prizde sorun olabilir. Onun dışında yarın yetkili servisi arayacağım sizlerin de tavsiyesi varsa duymak isterim. @SunSet ayrıca Valorant güncellemesini yapmış ana menüde idim oyuna girmemiştim.
Burkil06 Decapat Katılım 8 Ocak 2024 Mesajlar 2.457 Çözümler 12 Yer Ankara\Yenimahalle Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: RTX 4070 Super CPU: Intel Core i7-14700KF Soğutucu: Cooler Master MasterLiquid ML360L Core Anakart: MSI PRO B760M-P DDR5 RAM: 32 GB Kingston DDR5 SSD: Corsair MP600 Pro NVMe PSU: Cooler Master MWE 850 Gold V2 Kasa: MSI MAG PANO M100R PZ Monitör: AOC 24G4X Klavye: SteelSeries Apex Pro TKL Mouse: Glorious Model O- (Minus) Kulaklık: HyperX Cloud II Core Wireless Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #2 Kanka yüksek ihtimalle voltaj falan düşmüştür laptopta direk adaptörden alıyorsa kısa devre olmuştur bence. Bundan sonra da bilgisayara bir şey olmuş olabilir ama çok tutmaz herhalde.
Kanka yüksek ihtimalle voltaj falan düşmüştür laptopta direk adaptörden alıyorsa kısa devre olmuştur bence. Bundan sonra da bilgisayara bir şey olmuş olabilir ama çok tutmaz herhalde.
4 484334 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 11.297 Makaleler 4 Çözümler 29 13 Haziran 2024 #3 Kernel Power aklıma geldi.