HP Victus teknik destek laptoptaki problemi bulabilir mi?

emirhanguler

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar HP Victus bilgisayarımda performans kaybı gözlemledim. Kullanıcı tipi faturaya sahip bilgisayarlarda eğer ilk 6 ay içinde fabrikasyon hata tespit edilirse iade ediliyormuş. İzmir dışında bir yerdeyim. İzmir'e götürsem bilgisayarı sizce sorunu bulurlar mı? Sorma sebebim, 10 gün sonra uçağım var, eğer bana bilgisayarı format atıp geri vereceklerse hiç gerek yok diye düşünüyorum. Sizce napayım?

Son düzenleyen: Moderatör:
10 gün sonra uçağınız var ve yarından itibaren 3,5 gün resmi tatil var. Zaten teknik servisin dönmesi 4 5 iş gününü buluyor.

Nasıl bir performans kaybı hocam? Donanımsal değilse muhtemelen istediğiniz sonucu alamayacaksınızdır.
hiçbir oyunda tam performans alamıyorum. RTX3050 16GB RAM 512GB SSD var bilgisayarda, oyunları max orta grafiklerde oynayabiliyorum

10 gün sonra uçağınız var ve yarından itibaren 3,5 gün resmi tatil var. Zaten teknik servisin dönmesi 4 5 iş gününü buluyor.
elden teslim edecem

hiçbir oyunda tam performans alamıyorum. RTX3050 16GB RAM 512GB SSD var bilgisayarda, oyunları max orta grafiklerde oynayabiliyorum

elden teslim edecem
Hocam bende de 3050 ekran kartlı acer nitro var zaten 50 serileri rtx lerin giriş seviyesi olarak geçiyor yeni nesil oyunları en fazla orta ayarda açar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…