HP Victus Temizlik ve Termal macun değişimi nerede yaptırılır?

AmsterdamKid

Decapat
Daha fazla  
Merhaba,
Ankara'da HP Victus laptopumun içini temizletip termal macununu yeniletebileceğim bir HP Teknik servis noktası önerebilir misiniz? BDH bilişim diye bir yer varmış fakat neredeyse herkes o yerden şikayetçi ve oraya teslim ettikleri için pişman, ben sadece laptopumu temizletmek ve termal macununu yeniletmek istiyorum. Ankara'da 1 - 2 güne bu işi yapabilecek bir HP yetkili servisi önerebilir misiniz?
Teşekkür ederim.

Ben de Ankara'dayım ve teknik servis arayışındayım. Garantisi varken yeniletmek istiyorum macunları.

Kızılay, Necatibey Cad. No.55 diyor. HP'nin kendi sitesinde mutlaka bakmışsındır oraya diye düşünüyorum.

Ankara'da Sarı bilgisayar var Keçiören de sadece laptop üzerine çalışıyorlar herkes memmundur buranin servisinden.

Bu yazdığın BDH bilişimin adresi, laptop temizletmeye gönderip 20 gün sonra çiziklerle dolu halde teslim alan biri yazmış yorumlara.
BDH Bilişim zaten. DELL, ASUS, HP, LENEVO ve dahası şirketlerin anlaşmış olduğu şirket. Ben de İzmirdeki resmi teknik servise bıraktım. Hem tâmir ettiler, hem de bakım yaptılar. Sadece yoğun oldukları için biraz beklemiştim. Siz sadece bakım yaptıracağınız için hızlı biter. Çizik vs. hiçbir şey yoktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…