Bu laptop ile ilgili birkaç sorum var;
1. AMD olması problem olur mu?
2. Ekran kartı kaç watt göremedim.
3. MUX Switch mevcut mu?
4. Asagida ki linkte ki ASUS daha mı iyidir arada ki farka değer mi?
Şimdiden vakit ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.
2. Ekran kartı kaç watt göremedim.
3. MUX Switch mevcut mu?
4. Asagida ki linkte ki ASUS daha mı iyidir arada ki farka değer mi?
2. ekran kartı kaç watt göremedim.
3. MUX Switch mevcut mu?
4. asagida ki linkte ki ASUS daha mı iyidir arada ki farka değer mi?
AMD olması problem olmaz.
HP Victus'un ki 120W ekran ksrti.
MUX Switch mevcutur HP Victus 16'da.
Aradaki fark marka farkı o kadar(bana ASUS'un garantisi daha iyi geliyor kendi yerlerine gittim bayağı ilgilendiler)
AMD olması problem olmaz.
HP Victus'un ki 120W ekran ksrti.
MUX Switch mevcutur HP Victus 16'da.
Aradaki fark marka farkı o kadar(bana ASUS'un garantisi daha iyi geliyor kendi yerlerine gittim bayağı ilgilendiler)
HP'nin yetkili servisi acayip boş bilmeyen insanla dolu. i5 13500H laptopumla CS:GO Low ayarda FPS 110'larda sürünüyor. Bir tane adam telefonda FPS normal falan dedi. Bir tane çok düşük dedi. Etraftan topluyorlar bence.
HP'nin müsteri hizmetlerini aradım laptopa RAM yükseltcegim için bana kullanma kılavizini okudular 2 saat ve hiçbir cevaba ulaşamadık o derece kötüydü.
1. Hayır, AMD olması problem yaratmaz.
2. Ekran kartı 120 watt.
3. MUX Switch var.
4. Victus'un işlemcisi bir tık daha iyi, ASUS'un kasa kalitesi ve panel renk gamı bir tık daha iyi. İkisi de soğutma açısından benzer performansı veriyor. Bütçenizi zorlamayacaksa TUF tercih edebilirsiniz.
Alternatif olarak bu laptopa da bakabilirsiniz, RTX 3070 Ti bulunuyor, kas gücü olarak 4070'den bile güçlü.
HP'nin müsteri hizmetlerini aradım laptopa RAM yükseltcegim için bana kullanma kılavizini okudular 2 saat ve hiçbir cevaba ulaşamadık o derece kötüydü.
Kafalarında sorun olduğunu düşünüyorum. İ5 13500h olan laptopumda fps 100 160 arası daha 4günlük cihaz. Adamları aradım işe cihaza bağlanıp sifırladilar bişeyler yaptılar. Cihaz daha kötü oldu bende Thhye şikayet ettim iade istedim.
1. Hayır, AMD olması problem yaratmaz.
2. Ekran kartı 120 watt.
3. MUX Switch var.
4. Victus'un işlemcisi bir tık daha iyi, ASUS'un kasa kalitesi ve panel renk gamı bir tık daha iyi. İkisi de soğutma açısından benzer performansı veriyor. Bütçenizi zorlamayacaksa TUF tercih edebilirsiniz.
Alternatif olarak bu laptopa da bakabilirsiniz, RTX 3070 Ti bulunuyor, kas gücü olarak 4070'den bile güçlü.
Kafalarında sorun olduğunu düşünüyorum. i5 13500H olan laptopumda FPS 100 160 arası daha 4günlük cihaz. Adamları aradım işe cihaza bağlanıp sifırladilar bir şeyler yaptılar. Cihaz daha kötü oldu bende THH'ye şikayet ettim iade istedim.