HP Victus vs Abra A5

Egementt

Decapat
Daha fazla  
Birkaç gün içinde laptop almayı planlıyorum. Mühendislik öğrencisiyim, arada bir oyun oynarım ama yüksek oyunlar değil. Almışken iyisini istiyordum fakat fiyatlar belli. Bütçem maksimum 19k fazlası çıkmıyor bu fiyatlara da bu modelleri buldum. Benim için önemli olan fazla ısınmaması ve kronik sorun veya arıza çıkarmaması çünkü 4 5 yıl götürmesini istiyorum.
Teşekkür ederim şimdiden.
Victus için Ryzen değil de 12500 i5 tavsiye ediliyor diye bunu buldum.

Monster için de almayın deniyor fakat fiyatı da özellikleri de geçerli gibi. V19.1 modelini buldum.

HP Victus öneririm
Hp eski versiyonlar icin ve arkadaslarımdan görerek ısınma problemi oldugunu biliyordum. Bunda böyle bir olay var mıdır? Sizce

Buna bakın hocam.

Hocam inanın 200 300 bile veremem üstüne fakat monster hakkında bilginşz var mıdır, pcyi zorlamayacağım arıza sıkıntı ısınma problemleri çıkarır mı?

HP eski versiyonlar icin ve arkadaslarımdan görerek ısınma problemi oldugunu biliyordum. Bunda böyle bir olay var mıdır? Sizce.

Hocam inanın 200 300 bile veremem üstüne fakat Monster hakkında bilginşz var mıdır, PC'yi zorlamayacağım arıza sıkıntı ısınma problemleri çıkarır mı?

Bu kasaları Tongfang kasa sorun çıkarmaz hocam fakat 1650 alınması mantıklı değil o fiyata.

HP eski versiyonlar icin ve arkadaslarımdan görerek ısınma problemi oldugunu biliyordum. Bunda böyle bir olay var mıdır? Sizce

Hocam inanın 200 300 bile veremem üstüne fakat Monster hakkında bilginşz var mıdır, PC'yi zorlamayacağım arıza sıkıntı ısınma problemleri çıkarır mı?

HP Victus kullanıyorum öyle bir şey yok

Bu kasaları Tongfang kasa sorun çıkarmaz hocam fakat 1650 alınması mantıklı değil o fiyata.
Anlıyorum hocam teşekkür ederim. Doğru diyorsunuz, hala karar veremedim bakacağım biraz daha

Şurada bi tık ucuzu rtxlisi var buna ne diyorsunuz?

Anlıyorum hocam teşekkür ederim. Doğru diyorsunuz, hala karar veremedim bakacağım biraz daha.

Şurada bir tık ucuzu rtxlisi var buna ne diyorsunuz?

Bu Clevo kasalı hocam, sorun çıkartma ihtimali yüksek alınmaz.

Monster almayın. Kasa türüne göre çok sıkıntı çıkarabiliyor ve genellikle Tulpar serisinin altındaki serilerde kalitesiz, ısıdan çok etkilenen kasa kullanılıyor. Onun dışında Monster'ın bataryası/batarya ömrü de çok düşük. Prize takmadan kullanınca 1 saat bile dayanmayabilir.
İkisi arasından Victus öneririm. Şu an ben de Victus 16 serisi kullanıyorum ve bir sıkıntı yaşamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı