HP Victus vs ASUS ROG

Bütçe
18.000

arligorkem

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi sosyaller, 2. el bir laptop alacağım fakat 2 laptop arasında kaldım. Özelliklerini aşağıya yazıyorum önerilerinize göre satın alacağım.

HP Victus

R5 5600
HyperX 8x8 16 GB RAM
RTX 3060
16.1 inç 144Hz
7 ay garantili

ASUS ROG
Ryzen7 4800
16 RAM
512 SSD
RTX 3050
Fatura ve garanti mevcut

İkisi ile de aynı fiyatta anlaştık. Sizce hangisini almalıyım?

Dosya Ekleri

• IMG_9703.png
    365,5 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_9651.png
    370 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleyen: Moderatör:
HP Victus donanim olarak daha onde. Fakat ROG ise kasa kalitesi ve panel olarak onde.

Daha ucuza kapatırsın. Iki hafta önce aynı bilgisayarın 6 serisi işlemcili kusursuz versiyonunu 20'ye vermiştim. 18'den fazla verme ASUS'a.

Daha ucuza kapatırsın. Iki hafta önce aynı bilgisayarın 6 serisi işlemcili kusursuz versiyonunu 20'ye vermiştim. 18'den fazla verme ASUS'a.
Hocam ikisiyle de 18’e anlaştık fakat rog benim şehrimde, gidip daha da indirebilirim diye düşünüyorum

HP Victus donanim olarak daha onde. Fakat ROG ise kasa kalitesi ve panel olarak onde.
Evet hocam peki sizce donanımı mı seçmeliyim yoksa kasa kalitesini mi

Hocam ikisiyle de 18’e anlaştık fakat rog benim şehrimde, gidip daha da indirebilirim diye düşünüyorum

Evet hocam peki sizce donanımı mı seçmeliyim yoksa kasa kalitesini mi
Biraz daha indirebilirsen iyi olur. Donanım mı kalite mi seçeceğin sana kalmış. Kendi isteklerine göre seçmelisin.

Biraz daha indirebilirsen iyi olur. Donanım mı kalite mi seçeceğin sana kalmış. Kendi isteklerine göre seçmelisin.
Tamamdır hocam, rog’un görünümü aslında hoşuma gidiyor fakat bi kütüphaneye falan gitsem bu ışıklar ortalıgı pavyona cevirebilir sanırım victus’u tercih edeceğim

Tamamdır hocam, rog’un görünümü aslında hoşuma gidiyor fakat bi kütüphaneye falan gitsem bu ışıklar ortalıgı pavyona cevirebilir sanırım victus’u tercih edeceğim
Işıklar kapatılabiliyor.

Dosya Ekleri

• IMG_9731.png
    364,2 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:
Gayet iyi, asus ve victus seçeneğinden çok daha avantajlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…