HP Victus vs Lenovo LOQ

gusion_lys

Decapat
Daha fazla  
Bilgisayar alacağım 3 seçenek arasında kaldım. SolidWorks, TIA Portal, CAD programları vs. kullanacağım onun dışında Shooter oyunları, hikayeli oyunlar falan da oynayacağım. Fazla kompleks oyunlar indirmem ama bilgisayar iyi kaldırırabiliyorsa çoğu oyunu daha iyi olur. Lenovo daha uzun ömürlü ve soğutması daha iyi diyorlar. Ayrıca RAM'ı çok daha iyi. Victus'un ise işlemcisi daha iyiymiş. Ailem fazla kaptirmam için daha orta seviye bilgisayarlar alacak hangisi daha iyidir? Sizce Victus mu Lenovo mu aşağıya link bırakıyorum.

Bu Lenovo.

Bunlar da Victus.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçeyi biraz daha yükseltip 4060 alın 4050 ekran kartlı laptop alınmaz. Hatta bütçe yükseltmeye bile gerek yok bütçenizde 4060lı Victus 16lar mevcut.

HP Victus 15 almayın bu arada alacaksanız 16 alın 15 kötü bir model.

Bilgisayar alacağım 3 seçenek arasında kaldım. SolidWorks, TIA Portal, CAD programları vs. kullanacağım onun dışında shooter oyunları, hikayeli oyunlar falan da oynayacağım. Fazla kompleks oyunlar indirmem ama bilgisayar iyi kaldırırabiliyorsa çoğu oyunu daha iyi olur. Lenovo daha uzun ömürlü ve soğutması daha iyi diyorlar. Ayrıca RAM'ı çok daha iyi. Victus'un ise işlemcisi daha iyiymiş. Ailem fazla kaptirmam için daha orta seviye bilgisayarlar alacak hangisi daha iyidir? Sizce Victus mu Lenovo mu aşağıya link bırakıyorum.

Bu Lenovo.

Bunlar da Victus.

Bunlar arasindan LOQ daha iyi. Tam butceniz nedir?

LOQ modellerine ben pek güvenmiyorum bu forumda da daha sık karşılaşmaya başladım ilk haftada anakart arızası yaşayan yada çeşitli başka sorunlar yaşayıp cihaz değişmek zorunda kalan LOQ kullanıcısı çok gördüm gerek burası gerek yabancı platformlar olsun. Bence riske girmeye değmez Victus 16 modelleri sizi pişman etmez.

Bunlar arasindan LOQ daha iyi. Tam butceniz nedir?
Bütçe sıkıntısı yok ama fazla yükselmese iyidir, ailem gereksiz ekstra ödeme yapmamı istemez. Ne kadar yeterliyse o kadar gibi düşünün. Bir de fazla para basınca neden bu kadar fazla takıyosun gamer değilsin gibi bir izlenim olcak o kadar üst modele ihtiyacın yok denilcek.

Bütçe sıkıntısı yok ama fazla yükselmese iyidir, ailem gereksiz ekstra ödeme yapmamı istemez. Ne kadar yeterliyse o kadar gibi düşünün. Bir de fazla para basınca neden bu kadar fazla takıyosun gamer değilsin gibi bir izlenim olcak o kadar üst modele ihtiyacın yok denilcek.
Hocam Strix G16 modelleri ve TUF A14 modelleri güzel ama onların fiyatı fazla tuzlu. Çok para harcamadan işi kapatayım derseniz Victus 16 modelleri mantıklı bir seçim olabilir. Onun haricinde Omen serisi, bazı GIGABYTE modelleri ve bazı MSI serileri de güzel ancak bu bahsettiğim modelleri 55 binden aşağı bulamazsınız muhtemelen.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı