Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.196 Çözümler 556 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2025 #11 efeist dedi: Hocam, Win11 kurmak için TPM 2.0 istiyor fakat bir türlü açamadım. Görsel bırakıyorum, yardımcı olma şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
efeist dedi: Hocam, Win11 kurmak için TPM 2.0 istiyor fakat bir türlü açamadım. Görsel bırakıyorum, yardımcı olma şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
efeist Decapat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 89 Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: Biostar A320M | CPU: AMD Ryzen 5 5500 | GPU: Biostar AMD RX 560 4GB | RAM: Corsair Vengeance LPX 2 x 8 GB 3000 Mhz CL16 | SSD: Netac 240GB | Kasa: Gamegaraj Pollux 3TD | Mouse: Razer Deathadder V2 X | Klavye: Red Dragon Fizz | Kulaklık: Gamenote H2002p | Monitör: ASUS TUF Gaming VG249Q1R 23.8 1920x1080 165Hz 1ms HDMI DP Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2025 #12 Einstein dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam bu benim bilgisayardaki ayarlarım bu video ile aynıymış zaten ona rağmen böyle bir hata alıyorum.
Einstein dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam bu benim bilgisayardaki ayarlarım bu video ile aynıymış zaten ona rağmen böyle bir hata alıyorum.
Lose and win Centipat Katılım 11 Kasım 2024 Mesajlar 1.147 Çözümler 3 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Sistem Özellikleri i512345U 1080 Tİ 16 RAM 512 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci 19 Haziran 2025 #13 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.196 Çözümler 556 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2025 #14 efeist dedi: Hocam bu benim bilgisayardaki ayarlarım bu video ile aynıymış zaten ona rağmen böyle bir hata alıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam temiz kurulum yaparak Windows 11 geçin. Herhangi bir hata vermemesi gerek.
efeist dedi: Hocam bu benim bilgisayardaki ayarlarım bu video ile aynıymış zaten ona rağmen böyle bir hata alıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam temiz kurulum yaparak Windows 11 geçin. Herhangi bir hata vermemesi gerek.
Lose and win Centipat Katılım 11 Kasım 2024 Mesajlar 1.147 Çözümler 3 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Sistem Özellikleri i512345U 1080 Tİ 16 RAM 512 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci 19 Haziran 2025 #15 Bu video daha iyi anlarsın Türk CE ya.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.196 Çözümler 556 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2025 #16 Lose and win dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Adam HP laptop kullanıyor. Sen gitmişsin Gigabyte anakartlar için TPM 2.0 açma yöntemini atmışsın
Lose and win dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Adam HP laptop kullanıyor. Sen gitmişsin Gigabyte anakartlar için TPM 2.0 açma yöntemini atmışsın
Lose and win Centipat Katılım 11 Kasım 2024 Mesajlar 1.147 Çözümler 3 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Sistem Özellikleri i512345U 1080 Tİ 16 RAM 512 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci 19 Haziran 2025 #17 Einstein dedi: Hocam temiz kurulum yaparak Windows 11 geçin. Herhangi bir hata vermemesi gerek. Genişletmek için tıkla... Hocam yükleme ekranında takılı kalıyor öyle. Einstein dedi: Adam HP laptop kullanıyor. Sen gitmişsin Gigabyte anakartlar için TPM 2.0 açma yöntemini atmışsın Genişletmek için tıkla... Hocam mantık aynı şekilde.
Einstein dedi: Hocam temiz kurulum yaparak Windows 11 geçin. Herhangi bir hata vermemesi gerek. Genişletmek için tıkla... Hocam yükleme ekranında takılı kalıyor öyle. Einstein dedi: Adam HP laptop kullanıyor. Sen gitmişsin Gigabyte anakartlar için TPM 2.0 açma yöntemini atmışsın Genişletmek için tıkla... Hocam mantık aynı şekilde.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.196 Çözümler 556 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2025 #18 Lose and win dedi: Hocam yükleme ekranında takılı kalıyor öyle. Hocam mantık aynı şekilde. Genişletmek için tıkla... Bir sorun olmaması gerek. Ama ayarlar aynı değil.
Lose and win dedi: Hocam yükleme ekranında takılı kalıyor öyle. Hocam mantık aynı şekilde. Genişletmek için tıkla... Bir sorun olmaması gerek. Ama ayarlar aynı değil.
efeist Decapat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 89 Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: Biostar A320M | CPU: AMD Ryzen 5 5500 | GPU: Biostar AMD RX 560 4GB | RAM: Corsair Vengeance LPX 2 x 8 GB 3000 Mhz CL16 | SSD: Netac 240GB | Kasa: Gamegaraj Pollux 3TD | Mouse: Razer Deathadder V2 X | Klavye: Red Dragon Fizz | Kulaklık: Gamenote H2002p | Monitör: ASUS TUF Gaming VG249Q1R 23.8 1920x1080 165Hz 1ms HDMI DP Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2025 #19 TPM solution ayarını "pluton" ayarından "SoC" ayarına geçirince oldu konuya bakan olursa ben böyle çözdüm.
TPM solution ayarını "pluton" ayarından "SoC" ayarına geçirince oldu konuya bakan olursa ben böyle çözdüm.