HP Victus'a nasıl macOS kurulur?

Lucy19

Decapat
Daha fazla  
Merhaba,

HP Victus 16 laptop kullanıyorum, bu laptopa dualboot yapıp hem Windows 11 hem de macOS işletim sistemi kullanmak istiyorum. Bilgisayarımın teknik özelliklerini aşağıya yazacağım.

• AMD Ryzen 5-7640HS
  • 16 GB RAM
  • 512 GB SSD
  • NVIDIA GeForce RTX 4050 6 GB GDDR6
  • 16.1 inç FHD

Daha önce deneyimlemiş birinin yazmasını bekliyordum, robotun değil.

İfadeler: eax
Bir Apple cihaz gibi stabil çalışmayacak. Ayrıca birçok sorun ile karşılaşacaksın. Merak ediyorsan sanala kurmak daha mantıklı olur. Dual boot ile Linux kurabilirsin ama.

Çogu macOS ile oyun oynayacagını sanıyor galiba.

Bir Apple cihaz gibi stabil çalışmayacak. Ayrıca birçok sorun ile karşılaşacaksın. Merak ediyorsan sanala kurmak daha mantıklı olur. Dual boot ile Linux kurabilirsin ama.

Aslında herhangi amaç için kurmuyorum MacOS'i, MacBook Air M.2 laptopa sahibim aynı zamanda ama her seferinde onu açmak istemiyordum. Neyse Linux sıkıntı çıkarmayacaksa Linux kurabilirim.

RTX serisi icin macOS önermem desteklemeyecektir.

Sorun ile karşılaşmaz sistemi kullanamıyor ama.

Aslında herhangi amaç için kurmuyorum MacOS'i, MacBook Air M.2 laptopa sahibim aynı zamanda ama her seferinde onu açmak istemiyordum. Neyse Linux sıkıntı çıkarmayacaksa Linux kurabilirim.

macOS kurulmaz hocam bu donanıma Linux kurabilirsin Mint öneririm yeni başlayacaksan çok basit bir kurulumu var Windows+Linux yapacaksan orada soruyor sana kurarken. Dualboot yapmayacaksan direk gir Mint kullan.

Cihazınız maalesef Hackintosh için uyumlu değil hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…