HP Victus'ların Intel işlemcililerinde Hall sensor problemi var mı?

LastikUsman

Hectopat
Daha fazla  
Intel i5- 13500H'li HP Victus 7N9v3EA modelini almayı düşünüyorum. Hall sensor sadece AMD işlemcililerde mi hepsinde mi? Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam tuflar ısınıyor diyorlar, oyun oynamazken ısınır mı? Dizimde pdf açık okuyabilir miyim? Esas amacım oyun değil ama kafama esince bir şeyler oynayabileyim istiyorum. Bir de dahili gpu'su yok bu işlemcinin. Pil performansı nasıl olur oyun dışında?

Hocam tuflar ısınıyor diyorlar, oyun oynamazken ısınır mı? Dizimde pdf açık okuyabilir miyim? Esas amacım oyun değil ama kafama esince bir şeyler oynayabileyim istiyorum. Bir de dahili gpu'su yok bu işlemcinin. Pil performansı nasıl olur oyun dışında?
Sessiz modda fan sesi yüksek değil, dizinde PDF açık oynayabilirsin. 90 Wh bataryaya sahip, ortalama 3-4 saat ekran süresi verecektir. Abartıldığı kadarda ısınmıyorlar.

Sessiz modda fan sesi yüksek değil, dizinde PDF açık oynayabilirsin. 90 Wh bataryaya sahip, ortalama 3-4 saat ekran süresi verecektir. Abartıldığı kadarda ısınmıyorlar.
Klavye tuşları çıkıyor mu bir bilginiz var mı? Kendim hususi tuşları değiştirmeyi düşünüyorum.

Klavye tuşları çıkıyor mu bir bilginiz var mı? Kendim hususi tuşları değiştirmeyi düşünüyorum.
O konuda bir bilgim yok maalesef, hiçte çıkarabilen biri de görmedim. Zaten çoğu laptopun klavye tuşları çıkmıyor.

Arkadaşlar amazondan alacağım bilgisayarı ama amazonun sattığı ve gönderdiği ile başka firmanın sattığı ama amazonun gönderdiği 2 ürün arasında 1000 TL fark var. Bu durumda ne yapmalı ne tavsiye edersiniz? Mesela monitörümde ölü piksel çıkarsa uğraşmadan değişim/ iade isterim. Bunu aracı amazonken de yapabilir miyim? 1 aydır forumu meşgul ediyorum laptop yüzünden ama kusura bakmayın param kıymetli kıyamıyorum kolayca teşekkür ederim herkese.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı