Çözüldü HP X1000 7hc43aa kulaklık mikrofonu bozuldu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

L1M1T3D

Decapat
Makaleler
4
Daha fazla  
Merhaba, ben birkaç ay önce HP X1000 7hc43aa kulaklığını aldım ve çok mutluydum, ta ki bugün durup dururken mikrofon kesildi ve her şeyi denedim ama düzeltemedim, mikrofonun sesi geliyor, geldikten 10sn sonra kesintili gelmeye başlıyor ve 5sn sonra da kesilip bir daha gelmiyor. Bilgisayara format atmadan önce sormak istedim, çözmenin bir yolu var mi? Eğer yoksa format atınca bu sorun çözülür mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kulaklığı inceledim. Bir ihtimalle üzerindeki ses tuşu da sebep olabilir. Bunun kontrolleri gördüğüm kadarıyla Omen Commamd Center ile yapılıyor. Bir de Ayarlar/Ses/Ses Denetim Masası'ndan seçili olduğundan emin olun.

Hocam ikisini de denedim zaten ve düzelmedi, dün akşam format attım bütün bilgisayara ve sorun hala çözülmedi. Elimdeki bilgisayarın bayağı bir eski anakarti var, sanırım anakart USB portlarında sorun var çünkü başka bir bilgisayarda kulaklığı deneyince sorunsuz çalıştı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…