yandanaut Hectopat Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 12 Çözümler 1 6 Mart 2022 #1 Ürünün fiyatı 500 lira şu an Amazon'da. Wireless bir kulaklık için inanılmaz uygun bir fiyat ancak belli başlı eleştiriler var. Mikrofonun çok sorun çıkardığını söylüyor insanlar. Kullanan eden varsa görüşlerini yazabilirse süper olur.
Ürünün fiyatı 500 lira şu an Amazon'da. Wireless bir kulaklık için inanılmaz uygun bir fiyat ancak belli başlı eleştiriler var. Mikrofonun çok sorun çıkardığını söylüyor insanlar. Kullanan eden varsa görüşlerini yazabilirse süper olur.
PentaRavi Kilopat Katılım 18 Haziran 2018 Mesajlar 180 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2022 #2 bende almayı düşünüyorum tavsiye eden varmı ?
yandanaut Hectopat Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 12 Çözümler 1 7 Mart 2022 #3 Razer barracuda x aldım hocam ben. Mikrofon ve bağlantı kalitesi noktasında çok eleştiri var. Uzak durmakta fayda var gibi sanki.
Razer barracuda x aldım hocam ben. Mikrofon ve bağlantı kalitesi noktasında çok eleştiri var. Uzak durmakta fayda var gibi sanki.
Oresou Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Şubat 2020 Mesajlar 1.476 Çözümler 5 19 Mart 2022 #4 yandanaut dedi: Razer Barracuda X aldım hocam ben. Mikrofon ve bağlantı kalitesi noktasında çok eleştiri var. Uzak durmakta fayda var gibi sanki. Genişletmek için tıkla... Ne kadara aldın ve memnun musun hocam? Barracuda'nın da incelemelerinde bir tek mikrofonu gözüme çarpmıştı, çok iyi değil gibiydi.
yandanaut dedi: Razer Barracuda X aldım hocam ben. Mikrofon ve bağlantı kalitesi noktasında çok eleştiri var. Uzak durmakta fayda var gibi sanki. Genişletmek için tıkla... Ne kadara aldın ve memnun musun hocam? Barracuda'nın da incelemelerinde bir tek mikrofonu gözüme çarpmıştı, çok iyi değil gibiydi.