HP X27 2V6B4AA alınır mı?

384710

Hectopat
Arkadaşlar, güncel piyasa fiyati KDV dahil +6 bin TL olan "https://www.hepsiburada.com/hp-x27-...amd-freesync-fhd-ips-monitor-pm-HBC00000SA2NJ" bu monitörü tanıdık şirket üzerinden uygun fiyata almayı düşünüyorum.

Son stoklar, sadece bu monitör mevcut. Bilindik bir kronik sorunu var mı? 4,5 - 5 bin civarına pazartesi günü alabilirim, son tarih. Ek olarak zam da gelecek yarin. Piyasada bu fiyata başka iyileri var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:

O fiyat aralığına bu özellikte 27 inç 144Hz IPS monitör bulunmaz. Kronik bilinen bir sıkıntısı yok, alınır.

Son düzenleme:

Attığınız linkteki model 1000:1 kontrast gösteriyor ama VA panel, biraz karışık. Alacağınız modelin adı X27'mi X27c mi?

X27 attığım son linktekinin aynısı.

IPS modeli için iyi bir fiyat 4500-5000 ama VA panel modeli bence alınmaz. Çünkü Vatan Bilgisayar'da bu model zaten 5000 TL'ye satılıyor.

Bütçeyi biraz arttırıp buna yönelmenizi öneririm.

VA panelde incelediğim kadarıyla ghosting olayı mevcut, alacağım model kaliteli olsa bile var mı bilmiyorum. ASUS VP249QGR 23.8" Full HD IPS Çerçevesiz 1MS 144Hz Adaptive-Sync (FreeSync) Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu model nasıldır? Ya da tanıdık şirketten VA panel 27 inç 165 Hz HP monitörü deneyebilirim çünkü baya bir uyguna getireceğim piyasanın altında, aldıktan sonra buraya yazarım sorun yaşarsam da bi arabayla gidip iade etmeme bakar.

Son düzenleme:

Eğer iade olayı o kadar kolay olacaksa denenebilir. Attığınız monitör alınır ama bu biraz daha iyi:

Buna da bakılabilir:

Monitörü teslim aldım, VA panel alırken bütün hepsinde ghosting olduğunu da göz önünde bulundurdum, response time denilen olayı max yaptım ve monitörde ghosting minimum düzeyde, IPS'e yakın performans verdi. Black smearing denilen beyaz yazıları kaydırınca siyah tarzı bir şey yapma olayıda çıkmadı. Genel anlamda beğendim, sanırım paneli kaliteli olduğudundan dolayı diğer VA panellere kıyasla ekstra bir sorunla karşılaşmadım.

Hocam merhaba, memnun musunuz? Kullanımda gözünüze çarpan bir sorun oldu mu sızma vs?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…