İncehesap'ta saat 10'da indirime girecek ürünlerden birisi Hp X27i 8GC08AA. 4ms gecikmeli 144Hz 2K IPS bir monitör. Bu monitör ile ilgili ne yorumlarınız var acaba?
İncehesap'ta saat 10'da indirime girecek ürünlerden birisi Hp X27i 8GC08AA. 4ms gecikmeli 144Hz 2K IPS bir monitör. Bu monitör ile ilgili ne yorumlarınız var acaba?
@WaIter White@RPM@PuMaT Hocam bu monitör hakkında bir bilginiz var mı? İnternette pek yoruma rastlamadım. Daha önceden forumda alakalı bir konu açılmış ama o da cevapsız kalmış.
Güzel fiyat çekmişler HP monitörler nasıldır bilmiyorum ama zamanında benim de aklımı çelen monitörlerde olmuştu tabii fiyat yüzünden baz geçmiştim şu an olsa risk alıp alırdım.
HP Omen olarak adlandırılmadıysa HP gözünde ikinci kalitedir. Bu Pavilion dizayn dilini taşıyor. Bence hiç incelemeden geçin bakmayın, üzerinde düşünmeyin bile.
Güle güle kullanın hocam, ben hala karar veremedim 2 haftadır Bütçesi, marka-modelini geçtim bir de "nereden alacağız" sıkıntısı baş gösteriyor. İncehesap'tan alınır mı onu düşünüyorum.