HP X27i alınır mı?

Makaleler
1
Bu monitörü araştırmıştım genel olarak önermiyorlar ama nedenini tam anlamadım. Kronik ölü pixel, ghosting gibi bir sorunu mu var?

Tepkime süresi problem değil hocam, rekabetçi oyunlara çok arada bir giriyorum. Pivot, Freesync, G-Sync de var. Zaten ben Acer EG240Y Pbipx 23.8"den geçiş yapacağım, onda pivot yoktu, G-Sync yoktu, o da düz monitördü, çok eksiklik çekmem diye düşünüyorum o yüzden. Sağolun iyi dilekleriniz için

Ürün bugün geldi. Renkler çok çok iyi değil fakat bence yeterli. Kutunun üzerinde 4ms yazıyor anladığım kadarıyla default ayarı bu. Bir tane ölü pixel çıktı bunun dışında memnunum üründen. Beklentim 2K ortalama bir monitör olmasıydı. Alt ışık kapatılıyor bu bayağı rahatsız ediciydi bence. Ölü pixel biraz can sıktı ama iade etmeyi düşünmüyorum yoruldum çünkü artık .

Merak edilen test, karşılaştırma vs. varsa vakit bulduğumda deneyebilirim. Akşam bakabilirim muhtemelen.

Ben de inceleme koyacaktım hocam da üşendim açıkçası, yazdığınız iyi oldu Bir de dediğiniz gibi renklerden kaynaklı moralim bozuldu başta ama sonra kablonun gerginliğinden kaynaklı olduğunu farkettim, HDMI'ı biraz daha uzun taraftan uzattım, çok iyi oldu renkler. Memnun kaldım ben, yükseklik ayarı vs. de hoşuma gitti. Dediğiniz gibi 4 ms default değer, tuşlardan daha farklı değerler seçilebildiğini gördüm, lazım olur mu bilmiyorum ama yazayım ben de, aklına takılan olursa diye. Pivot özelliğini kullanamadım çünkü döndürürken ekran standa çarpıyor. Bu büyük ihtimal benim beceriksizliğimden, orası ayrı.

Ölü pixel kötü olmuş, iade edebilirsiniz bence. Amazon sorun çıkarmaz. Tabi sonrasında alacağınız üründe de ölü piksel olmayacağının garantisi yok maalesef, anlıyorum o açıdan sizi de.

Görüntü dijital değil mi, kabloyla renkler de fark ediyor mu?

Pivot dediğiniz gibi sanki çevrilemiyor, belki ek ayarı vardır ama normalde yükseklik yetmiyor gibi duruyor.

Amazon sorun çıkarmıyor evet daha önce de monitör iade etmiştim ama yoruldum artık gerçekten monitör süreci aylar sürdü resmen. 2k da olunca çok rahatsız etmiyor biraz uzaktan kullanıyorum görmüyorum bile.

Biraz temel bir soru olacak ama elimdeki HDMI kablo ile bağladım, monitörle geleni açmadım. 120hz da görüntü alabiliyorum ama 144hz çekince görüntü gelmiyor. DisplayPort mu gerekiyot 120hz üstü 2k görüntü için yoksa benim kablo mu dandik?

Görüntü dijital değil mi, kabloyla renkler de fark ediyor mu?
Hocam kablodan kabloya renk fark etmesi değil de kablo gerginliğinden kaynaklı GPU-Monitör arası bir problem yaşanmıştı sanırım bende. Yani kablo çok kısa geldi, çok zor tutunuyordu monitöre. Ben de daha kısa bir yoldan uzattım kabloyu, düzeldi renkler. Renklerden dolayı iade edecektim hatta, çok moralim bozuldu, paketledim vs. dedim bir de aşağıdaki PC'de deneyeyim; cillop gibi renkleri görünce dedim demek başka bir problem var. Kabloyu gerdirmeden bağlayınca düzeldi.
Pivot dediğiniz gibi sanki çevrilemiyor, belki ek ayarı vardır ama normalde yükseklik yetmiyor gibi duruyor.
İnceleme videosundaki adam tak diye çeviriyordu valla beceriksiz hissettim kendimi
Yok hocam ben de HDMI ile bağlıyorum 144 Hz kullanıyorum. DP şart değil 120 Hz üstü için. Yalnız 1440p 144 Hz alabilmeniz için HDMI 2.0 olması lazım. Ondan kaynaklı olarak alamıyor olabilirsiniz tahminim. Monitörle geleni kullanın derim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…