F fdfgdse Centipat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 497 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #21 HP DJ 3830 yazıcı bilgisayardan yazdırmıyor. Sürücüsünü de yüklüyorum ama internet yok diyor. Bana adım adım anlatın lütfen.
HP DJ 3830 yazıcı bilgisayardan yazdırmıyor. Sürücüsünü de yüklüyorum ama internet yok diyor. Bana adım adım anlatın lütfen.
SaidThat Femtopat Katılım 8 Ağustos 2021 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #22 Aygıt yöneticisinden yazıcının resmini atar mısın? Tanıyıp tanımadığına bakmak lazım yazıcın orada varsa başka sorun olmalı. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ağustos 2021
Aygıt yöneticisinden yazıcının resmini atar mısın? Tanıyıp tanımadığına bakmak lazım yazıcın orada varsa başka sorun olmalı.
OmerFarukEngn Decapat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #23 Kablosuz olarak nasıl kurduğunuzu bilmiyorum ancak normal şartlarda nasıl bağlarsanız bağlayın çalışması lazım. Siz yine de dediğim gibi HP'nin yazılımı üzerinden kurulum yapın.
Kablosuz olarak nasıl kurduğunuzu bilmiyorum ancak normal şartlarda nasıl bağlarsanız bağlayın çalışması lazım. Siz yine de dediğim gibi HP'nin yazılımı üzerinden kurulum yapın.
Enes3078 Exapat Sosyal Tayfı 1000'e Doğru Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 16.011 Makaleler 17 Çözümler 671 Yer Malatya Daha fazla Sistem Özellikleri i5-12400F, RTX 3070 Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi 20 Ağustos 2021 #24 Switch ile interneti dağıtıyorsanız bu tarz durumlar ağ ile yazdırmada olası. Ya yazıcıyı ağa bağlamadınız ya da belirtilen bilgisayar ağa switch gibi bir cihazla bağlıdır. Aktarmalı ağlarda yazdırma olayı sıkıntılı olabiliyor.
Switch ile interneti dağıtıyorsanız bu tarz durumlar ağ ile yazdırmada olası. Ya yazıcıyı ağa bağlamadınız ya da belirtilen bilgisayar ağa switch gibi bir cihazla bağlıdır. Aktarmalı ağlarda yazdırma olayı sıkıntılı olabiliyor.