HP yazıcıda kartuş dondu

Vikes

Kilopat
HP deskjet 1510 yazıcıyı 2014 yılında aldım. Senede 2-3 kere çıktı alma ihtiyacım oluyor. Ama kartuş donup duruyor. YouTube'da sıcak suya koyma videolarını gördüm ve denedim, bazı yerleri silik yazdırsa da birkaç çıktı alıyorum ama sonra tekrar kuruyor ve sıcak suya tekrar koyuyordum. En son defalarca suya koydum ve bu sefer işe yaramadı. Bu aldığım yazıcı adi mal mıdır nedir, yıllardır düzgün çalışmadı. Bunun çözümü yok mudur? Bu tür sorunları olmayan bir yazıcı almak istesem var mı?

Hocam kartuşlu yazıcıları uzun süre kullanmayınca içerisin de bulunan boya donuyor. Kartuş donunca en iyi çözüm değiştirmektir. Diğer çözümler çok sağlıklı değildir. Size toner kullanan bir yazıcı almanızı tavsiye ederim. Bende toner kullanan yazıcı var. Senede birkaç kere lazım oluyor onun haricin de kullanmıyorum ve dolaba kaldırıyorum. Ama yeniden yazmak istediğim de hiçbir sorun yaşamıyorum.

Eğer tonerlide böyle bir problem yoksa en mantıklısı ondan almak o zaman. Teşekkürler cevaplar için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…