N Nicksizsahis Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 545 Çözümler 1 5 Eylül 2023 #1 Bilgisayara formatlayıp Win 8.1 kurdum. Driverini yüklerken resimdeki hatayı veriyor. Ne yapmam lazım? Dosya Ekleri IMG_20230904_130800.jpg 344,7 KB · Görüntüleme: 83 Son düzenleyen: Moderatör: 5 Eylül 2023
Bilgisayara formatlayıp Win 8.1 kurdum. Driverini yüklerken resimdeki hatayı veriyor. Ne yapmam lazım?
Meglore.ext4 Hectopat Katılım 6 Eylül 2021 Mesajlar 253 Çözümler 3 5 Eylül 2023 #2 Müşteri hizmetlerini arayıp destek alabilirsin. Kendi yazılımları ile masaüstüne uzaktan bağlantı sağlayıp yardımcı olurlar.
Müşteri hizmetlerini arayıp destek alabilirsin. Kendi yazılımları ile masaüstüne uzaktan bağlantı sağlayıp yardımcı olurlar.
N Nicksizsahis Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 545 Çözümler 1 5 Eylül 2023 #3 Meglore.ext4 dedi: Müşteri hizmetlerini arayıp destek alabilirsin. Kendi yazılımları ile masaüstüne uzaktan bağlantı sağlayıp yardımcı olurlar. Genişletmek için tıkla... Aradım destek vermiyoruz dedi.
Meglore.ext4 dedi: Müşteri hizmetlerini arayıp destek alabilirsin. Kendi yazılımları ile masaüstüne uzaktan bağlantı sağlayıp yardımcı olurlar. Genişletmek için tıkla... Aradım destek vermiyoruz dedi.
Meglore.ext4 Hectopat Katılım 6 Eylül 2021 Mesajlar 253 Çözümler 3 5 Eylül 2023 #4 Daha önce HP yazıcım ile ilgili bir sorun olduğunda canlı destek sağlamışlardı, neden öyle demişler anlam veremedim.
Daha önce HP yazıcım ile ilgili bir sorun olduğunda canlı destek sağlamışlardı, neden öyle demişler anlam veremedim.
H hakkuru Decapat Katılım 21 Temmuz 2023 Mesajlar 762 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #5 Nicksizsahis dedi: Bilgisayara formatlayıp Win 8.1 kurdum. Driverini yüklerken resimdeki hatayı veriyor. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisinden sürücüyü güncelle deyip kurmayı denermisin. İndirdiğin dosya .rar veya .cab uzantılı ise klasöre çıkarman lazım.
Nicksizsahis dedi: Bilgisayara formatlayıp Win 8.1 kurdum. Driverini yüklerken resimdeki hatayı veriyor. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisinden sürücüyü güncelle deyip kurmayı denermisin. İndirdiğin dosya .rar veya .cab uzantılı ise klasöre çıkarman lazım.
N Nicksizsahis Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 545 Çözümler 1 7 Eylül 2023 #6 hakkuru dedi: Aygıt yöneticisinden sürücüyü güncelle deyip kurmayı denermisin. İndirdiğin dosya .rar veya .cab uzantılı ise klasöre çıkarman lazım. Genişletmek için tıkla... Denedim oda olmadı.
hakkuru dedi: Aygıt yöneticisinden sürücüyü güncelle deyip kurmayı denermisin. İndirdiğin dosya .rar veya .cab uzantılı ise klasöre çıkarman lazım. Genişletmek için tıkla... Denedim oda olmadı.
L leone1907 Kilopat Katılım 18 Şubat 2019 Mesajlar 310 Çözümler 1 8 Kasım 2023 #7 Nicksizsahis dedi: Denedim o da olmadı. Genişletmek için tıkla... Aynı sorun var, çözebildin mi?