Kendook Kilopat Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 315 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Ocak 2022 #1 Merhaba arkadaşlar bilgisayarımın ön jack girişleri çalışmıyor. Onun için driver yükledim ancak ön jacklar yine görünmüyor. Anakartıma uygun driveri nasıl bulabilirim, belki doğru ses yazılımını bulamamışımdır. Yardımcı olur musunuz?
Merhaba arkadaşlar bilgisayarımın ön jack girişleri çalışmıyor. Onun için driver yükledim ancak ön jacklar yine görünmüyor. Anakartıma uygun driveri nasıl bulabilirim, belki doğru ses yazılımını bulamamışımdır. Yardımcı olur musunuz?
Magnezyum Picopat Katılım 19 Ekim 2021 Mesajlar 871 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2022 #2 Şuradan indirip cihazı yeniden başlatır mısın? Edit:yanlış link attım bunu atacaktım: HP Z400 Workstation Realtek High-Definition Audio driver download free (ver. 6.0.1.6080 Rev. A) On this page, you can always free download HP Z400 Workstation Realtek High-Definition Audio driver for PC. hp.drivercan.com
Şuradan indirip cihazı yeniden başlatır mısın? Edit:yanlış link attım bunu atacaktım: HP Z400 Workstation Realtek High-Definition Audio driver download free (ver. 6.0.1.6080 Rev. A) On this page, you can always free download HP Z400 Workstation Realtek High-Definition Audio driver for PC. hp.drivercan.com