HP Z820 Workstation Mac Os X Mavericks Kurulumu

A

Apple

Ziyaretçi
Herkeze merhaba arkadaşlar. Öncelikle elimde olan hp z820 workstation modeli kasama mac os x kurmak istiyorum. İlk defa kurulum yapacağım için sizlerden de fikir alayım dedim.

Bilgisayarın Özellikleri;

Operating SystemOrijinal Windows® 8 Pro (64-bit)

ProcessorIntel® Xeon® Processor E5-2697 v2 12 Core

Grafik

Görüntü İşlemciNVIDIA®
Quadro K6000 Professionel
Görüntü Belleği12 GB
GDDR5
Bellek

Sistem Belleği256 GB DDR3 Sistem Belleği 1866 MHz (16 GB x 16)
Bellek Yuvası16 DIMM Yuvası

Sabit Disk1TB samsung 840 evo (ssd)
Optik Disk SürücüBlu Ray Writer

Intel c602 chipset.

Kurulum dosyaları neler olabilir? Örnek dsdt vs. bununla ilgili yardımcı olabilecek varmı acaba.

Merhaba recep abi. Kurulumla ilgili bazı hatalar çıkıyor fakat bios ayarlamaları kesinlikle doğru. Vr teknolojisine açık zaten. Sistem hatalardan resim yolluyorum.

Kasadan bir görüntü:

Hatalardan resimler:

Başlangıç menüsü usb hazırlandıktan sonra düzgün bir şekilde hp'ye taktım:

Boot menüsünden usb'yi seçtim:

Seçtikten sonra usb den hazırlamış olduğum maveriks bootloaderı çıkıyor karşımıza:

Gayet normal hiçbir sorun yok:

Hepsini yaptıktan sonra usb yi seçiyorum ve karşıma alttaki ekran geliyor. EFI hatası. Acaba bu sorun neyden kaynaklanabilir?

Aynen dediğin gibi recep abi. Kurulum imaj dosyasında bir hata olabilir. Çünkü chameleona girmiyor imaj eksikliği var.

Abi bir de usb'yi formatlarken tabanı fat32 mi olucak yoksa ntfs'de kalsın mı ben fat32 ye alıyoum varsayılan olduğu için.

- - - Güncellendi - - -

Recep abi merhaba abi birşey daha sormak istiyorum.

SSD'lerin tekine mavericks kurucam, diğerine ne kurmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…