istakoski
Hectopat
Daha fazla
Sağlam bi PC gamer olmama rağmen bilgisayar toplamaktan bihaber bi insanım. Yurt dışından bir akrabam cep istasyonu laptopunu bana hediye etti. Ama sanırım ekran kartı yok. Varsa da nasıl bakıldığını da bilmiyorum ama PC'nin fiyatı cok yuksek olmasına ve 300 GB civarı SSD olmasına rağmen düşük performans alıyorum. Yeni ekran kartı almak istiyorum bilgisayar için. İçine yerleştirebilir miyim, dışarıdan bağlanmalı oluyormuş sanırım oyle mi yapmalıyım? Hangi ekran kartını önerirsiniz?
Laptop HP zBook 17, temel model taşınabilir iş istasyonu.
(HP Yazıcılar, Dizüstü ve Masaüstü Bilgisayarlar ve Diğer Ürünler İçin HP Yazılım ve Sürücü İndirmeleri | HP® Müşteri Desteği)
$ 3,748+ KDV olarak gözüküyor fiyatı. Aldığım performans ise yaklaşık 2.000-2.500 TL'lik bir laptop performansı şu an. Laptopu makul bir fiyata satıp yeni bir laptop mu almalıyım ve bu bilgisayarların ikinci el pazarı var mı, kaçtan gider? (bilgisayar 6 ay İsviçre'de şirkette kullanılmış, gayet temiz geldi. Yanında ek olarak Dockingstation var)
Acaba bunlar hakkında bana yardımcı olur musunuz? Gerçekten ne yapacağım konusunda hiçbir fikrim yok.
Bir de ben bilgisayarın tam olarak hangi model olduğunu bilmiyorum. Sitede 4 modele ayırmış. Acaba hangisi olduğuna nasıl bakabilirim?
HP ZBook 17 G3 Mobil İş İstasyonu| HP® Türkiye
Laptop HP zBook 17, temel model taşınabilir iş istasyonu.
(HP Yazıcılar, Dizüstü ve Masaüstü Bilgisayarlar ve Diğer Ürünler İçin HP Yazılım ve Sürücü İndirmeleri | HP® Müşteri Desteği)
$ 3,748+ KDV olarak gözüküyor fiyatı. Aldığım performans ise yaklaşık 2.000-2.500 TL'lik bir laptop performansı şu an. Laptopu makul bir fiyata satıp yeni bir laptop mu almalıyım ve bu bilgisayarların ikinci el pazarı var mı, kaçtan gider? (bilgisayar 6 ay İsviçre'de şirkette kullanılmış, gayet temiz geldi. Yanında ek olarak Dockingstation var)
Acaba bunlar hakkında bana yardımcı olur musunuz? Gerçekten ne yapacağım konusunda hiçbir fikrim yok.
Bir de ben bilgisayarın tam olarak hangi model olduğunu bilmiyorum. Sitede 4 modele ayırmış. Acaba hangisi olduğuna nasıl bakabilirim?
HP ZBook 17 G3 Mobil İş İstasyonu| HP® Türkiye
Son düzenleyen: Moderatör: