Elimdeki laptopta sökülebilir ekran kartı var, bende bu aralar öğrendim ismini falan MXM diye geçiyormuş. Kendi ekran kartımı değiştirsem hangi modeller ile değiştirebilirim? Neye bakarak değiştiriyorlar MXM'inde modelleri varmış sanırım bu konular hakkında beni bilgilendirirseniz sevinirim.
Cevabın için teşekkürler.
Laptopumu satışa koydum aslında 1-2 aydır ilanda ama satılmadı. Aldığım zaman temizlik yaparken ekran kartının söküldüğünü fark etmiştim, bu aralarda da satılmayınca bende ekran kartını yükseltsem nasıl yaparım diye düşündüm, uyguna ekran kartı bulursam söküp değiştirmek mantıklı olmaz mı?
Cevabın için teşekkürler.
Laptopumu satışa koydum aslında 1-2 aydır ilanda ama satılmadı. Aldığım zaman temizlik yaparken ekran kartının söküldüğünü fark etmiştim, bu aralarda da satılmayınca bende ekran kartını yükseltsem nasıl yaparım diye düşündüm, uyguna ekran kartı bulursam söküp değiştirmek mantıklı olmaz mı? Çünkü üstündeki ekran kartı pek verimli değil.
Değerlensin diye yükselteyim diyorsanız hiç uğraşmayın. Kendiniz kullanacaksanız GTX900 serisi konulabilir biraz daha toparlar. Workstation olan bir cihaz ve bundan dolayı Quadro serisi tercih edilmiş, oyun gücünden öte render performansıyla öne çıkar. Dediğim gibi MXM GPU bulmak oldukça zor, uyguna attığım listeden bir şey düşerse bakılabilir.
Değerlensin diye yükselteyim diyorsanız hiç uğraşmayın. Kendiniz kullanacaksanız GTX900 serisi konulabilir biraz daha toparlar. Workstation olan bir cihaz ve bundan dolayı Quadro serisi tercih edilmiş, oyun gücünden öte render performansıyla öne çıkar. Dediğim gibi MXM GPU bulmak oldukça zor, uyguna attığım listeden bir şey düşerse bakılabilir.
Satış değerinin artması için değil de daha çok kendi kullanımım için yükseltme yapmak istiyorum.
Dediğiniz gibi render yönünden güzel cihaz ama ben daha çok oyun oynadığımdan bana yetersiz kalıyor. Biraz eBay de gezindim bayağı bir ekran kartı var fakat çoğunun fiyatı çok yüksek. Sizin attığınız listeye biraz göz atayım uygun bir şeyler denk gelirse değiştirirmeyi denerim.
Cevabınız ve yardımınız için çok teşekkür ederim .