HP15-CX0026NT laptop kaça gider?

Ballads21

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, artık Windows'tan bıkmış biri olarak Mac'e geçiş yapacağımdan laptopumu satmayı düşünüyorum ve piyasaya baktığımda ortalama 5.5-6 civarında satılıyor. Sizlere de bir danışıp öyle satmayı düşünüyorum(2 ay garantisi kaldı)
Özellikleri:
i5 8300h.
8 GB RAM(4x2)
1TB SATA SSD.
1050 Ti 4 GB.
Ekstra olarak yanında HP kablosuz mouse HP taşıma çantası Lenovo Legion RGB klavye vereceğim. Bunları hesaba katarak(malum sitede) ortalama ne kadar fiyata koymalıyım sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, artık Windows'tan bıkmış biri olarak Mac'e geçiş yapacağımdan laptopumu satmayı düşünüyorum ve piyasaya baktığımda ortalama 5.5-6 civarında satılıyor. Sizlere de bir danışıp öyle satmayı düşünüyorum(2 ay garantisi kaldı)
Özellikleri:
i5 8300h.
8 GB RAM(4x2)
1TB SATA SSD.
1050 Ti 4 GB.
Ekstra olarak yanında HP kablosuz mouse HP taşıma çantası Lenovo Legion RGB klavye vereceğim. Bunları hesaba katarak(malum sitede) ortalama ne kadar fiyata koymalıyım sizce?

Hocam ben malum site deyince anlamadım ancak sarı site olduğunu varsayarak 3-5k arası eder sanıyorum.

5800e koydum aynı bilgisayar daha ucuza koyan yok.

5kya 1650 bulursanız bana söyleyin alayım. Masaüstü sistem değiller bunlar laptop.

Sarı siteye bakın 5-6k civarı bir sürü var 1050 Ti sistemler 4400 TL var
Masaüstü olmadığını H modelli işlemciden anladım hocam zaten masaüstü olsa 3500 4000 TL anca ederdi.
5500 TL olabilir bence.

Hocam zor gider ama o fiyata 1-2 ay bekler bence.

5500 TL olabilir bence.

Satılmadığı takdirde 5500 düşürmeyi düşünebilirim.

Sarı siteye bakın 5-6k civarı bir sürü var 1050 Ti sistemler 4400 TL var.
Masaüstü olmadığını h modelli işlemciden anladım hocam zaten masaüstü olsa 3500 4000 TL anca ederdi.

Hocam zor gider ama o fiyata 1-2 ay bekler bence.

Tok satıcıyım satılana kadar bekleyebilirim o sistemlerin çoğu ya 256 GB SSD ya HDD bundan dolayı onlara göre fiyatımı biraz yüksek tutuyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı