HP2310EI ve GTX 1080 Uyumlu mu?

QuickMeck

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar HP 2310EI ekranım vardı. PC yanınca yeni bir PC toplamaya karar verdim, listemdeki demirbaş MSI GtTX 1080 X modeli, az önce geçmiş konularda bir arkadaş bahsetmiş fakat anlayamadım bu monitör de bu ekran kartı çalışmaz mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekranın özelliklerini yeni buldum sizinle'de paylaşmak istedim, çünkü hiç bir bilgim yok bu konuda.
Okuduğum konulardan birinde arkadaş darboğaz olur diye bahsetmiş, bu ekranı kartını seçmemdeki sebep te ileride monitörü değiştireceğim ama henüz değil :(

Bu özellkler sistemi etkiliyormu bilmiyorum o yüzden yazıyorum.
İşlemci : i7 8700k
Ana Kart : ASUS TUF Z370-PLUS GAMING veya MSI Z370 TOMAHAWK alıcam bu konuda da tavsiyenize ihtiyacım var.
Ram : GSKILL 16GB (2x8GB) RipjawsV Kırmızı DDR4 3000MHz

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    53,8 KB · Görüntüleme: 346
  • Ekran Alıntısı2.JPG
    Ekran Alıntısı2.JPG
    22,6 KB · Görüntüleme: 227
Yukarıda da yazdığım gibi 1080p monitör de GTX1080 kullanırsan, kart kendini kullanmaz ve tam performans alamazsın çünkü GTX1080 2K kartıdır. Ama ilerde monitörünü 2K yapacaksan GTX1080 alabilirsin.
İki anakart da güzel istediğini alabilirsin.

Şimdiden iyi yıllar. GTX 1080 ekran kartı 1080p monitörle tam uyumludur. Hiçbir sorun yaşamazsın bende aynı soruyu sormuştum burada ama risk alıp denedim ve hiçbir sorun yaşamadım. PUBG' de ultra ayarlarda 100 FPS ile 144 FPS arası alıyorum, CS GO' da 250 FPS ile 300 FPS arası alıyorum, çok mutluyum bu kartla. 5 yıl 1080p' de ultra ayarlarda rahat rahat oynarsın. Ayarları düşürürsen tam performans alamıyorsun.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı