L lovemyers Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 2.158 Makaleler 2 Çözümler 13 10 Temmuz 2023 #1 Arkadaşlar, bir öneriye göre Aygıt Yöneticisi'ni çalıştırıp, işlemci için HTEP diye bir ayar varmış aşağıya inip devre dışı bıraktım. Gecikmeyi engelliyormuş falan deniyor, geri açmalı mıyım? Korkuyorum. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 1,3 KB · Görüntüleme: 59 Son düzenleyen: Moderatör: 10 Temmuz 2023
Arkadaşlar, bir öneriye göre Aygıt Yöneticisi'ni çalıştırıp, işlemci için HTEP diye bir ayar varmış aşağıya inip devre dışı bıraktım. Gecikmeyi engelliyormuş falan deniyor, geri açmalı mıyım? Korkuyorum.
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 10 Temmuz 2023 #2 Olay süreölçerinin, süreyi düzgün ölçemediği durumda ne olduğunu aşağıdaki konuma göz atarak öğrenebilirsiniz. Konu 'Uykudan uyanan Linux'ta ext4-fs comm (kManager) hatası' Çözüldü: Uykudan uyanan Linux'ta ext4-fs comm (kManager) hatası Açmanız iyi olur. Windows pırtıklanacak bir işletim sistemi değil zaten.
Olay süreölçerinin, süreyi düzgün ölçemediği durumda ne olduğunu aşağıdaki konuma göz atarak öğrenebilirsiniz. Konu 'Uykudan uyanan Linux'ta ext4-fs comm (kManager) hatası' Çözüldü: Uykudan uyanan Linux'ta ext4-fs comm (kManager) hatası Açmanız iyi olur. Windows pırtıklanacak bir işletim sistemi değil zaten.
L lovemyers Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 2.158 Makaleler 2 Çözümler 13 10 Temmuz 2023 #3 Nizel G dedi: Olay süreölçerinin, süreyi düzgün ölçemediği durumda ne olduğunu aşağıdaki konuma göz atarak öğrenebilirsiniz. Konu 'Uykudan uyanan Linux'ta ext4-fs comm (kManager) hatası' Çözüldü: Uykudan uyanan Linux'ta ext4-fs comm (kManager) hatası Açmanız iyi olur. Windows pırtıklanacak bir işletim sistemi değil zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam söylediğinizden pek şey anlamadım ama.
Nizel G dedi: Olay süreölçerinin, süreyi düzgün ölçemediği durumda ne olduğunu aşağıdaki konuma göz atarak öğrenebilirsiniz. Konu 'Uykudan uyanan Linux'ta ext4-fs comm (kManager) hatası' Çözüldü: Uykudan uyanan Linux'ta ext4-fs comm (kManager) hatası Açmanız iyi olur. Windows pırtıklanacak bir işletim sistemi değil zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam söylediğinizden pek şey anlamadım ama.
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 10 Temmuz 2023 #4 lovemyers dedi: Hocam söylediğinizden pek şey anlamadım ama. Genişletmek için tıkla... Geri aç onu.
L lovemyers Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 2.158 Makaleler 2 Çözümler 13 10 Temmuz 2023 #5 Nizel G dedi: Geri aç onu. Genişletmek için tıkla... Hocam geri açmam FPS düşüşüne neden olur mu?
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 10 Temmuz 2023 #6 lovemyers dedi: Hocam geri açmam FPS düşüşüne neden olur mu? Genişletmek için tıkla... Bilgisayar parçalarının zaman algısı zamanmasını sağlıyor o şey, en basit açıklamayla. FPS'e etksii olur mu bilemem, ancak sistem kesinlikle daha stabil çalışır.
lovemyers dedi: Hocam geri açmam FPS düşüşüne neden olur mu? Genişletmek için tıkla... Bilgisayar parçalarının zaman algısı zamanmasını sağlıyor o şey, en basit açıklamayla. FPS'e etksii olur mu bilemem, ancak sistem kesinlikle daha stabil çalışır.