M mehmetcan13 Femtopat Katılım 27 Kasım 2024 Mesajlar 6 27 Nisan 2025 #1 Arkadaşlar iyi günler iyisinizdir umarım. Sabah TikTok'ta gezinirken HPET ile alakalı bir videoya denk geldim FPS için denedim ama bilgisayar çok fena bir şekilde kasmaya başladı Valorant oynarken 10-30 arası alıyorum bunu nasıl düzeltirim? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Nisan 2025
Arkadaşlar iyi günler iyisinizdir umarım. Sabah TikTok'ta gezinirken HPET ile alakalı bir videoya denk geldim FPS için denedim ama bilgisayar çok fena bir şekilde kasmaya başladı Valorant oynarken 10-30 arası alıyorum bunu nasıl düzeltirim?
Bold Pilot Kilopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 4.441 Çözümler 36 Yer Bişkek/Kırgızistan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Nisan 2025 #2 Aygıt Yöneticisi'nden tekrar etkinleştir. PC'yi yeniden başlat. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Nisan 2025 Artı 0 Eksi Çözüm
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.568 Makaleler 2 Çözümler 1.619 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2025 #3 Donanın hızlandırmalı GPU zamanlamasını kapatın. Artı 0 Eksi
ŞenolGüneş Kilopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 3.047 Çözümler 34 Yer Bursa Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2025 #4 CMD kısmına bcdedit /set useplatformclock true yazdığınızda eski haline dönmesi gerekiyor diye biliyorum. Artı 0 Eksi
CMD kısmına bcdedit /set useplatformclock true yazdığınızda eski haline dönmesi gerekiyor diye biliyorum.
K KadirGN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Kasım 2014 Mesajlar 4.453 Makaleler 4 Çözümler 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2025 #5 bcdedit /deletevalue useplatformtick bcdedit /deletevalue useplatformclock bcdedit /deletevalue disabledynamictick Bunları CMD'yi yönetici çalıştırıp yaz. Artı 0 Eksi
bcdedit /deletevalue useplatformtick bcdedit /deletevalue useplatformclock bcdedit /deletevalue disabledynamictick Bunları CMD'yi yönetici çalıştırıp yaz.
KS KS M mehmetcan13 Femtopat Katılım 27 Kasım 2024 Mesajlar 6 27 Nisan 2025 #6 Bold Pilot dedi: Aygıt Yöneticisi'nden tekrar etkinleştir. PC'yi yeniden başlat. Genişletmek için tıkla... hocam aygıt yöneticisinde ne yapacağım o kadarını bilmiyorum Artı 0 Eksi
Bold Pilot dedi: Aygıt Yöneticisi'nden tekrar etkinleştir. PC'yi yeniden başlat. Genişletmek için tıkla... hocam aygıt yöneticisinde ne yapacağım o kadarını bilmiyorum
ŞenolGüneş Kilopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 3.047 Çözümler 34 Yer Bursa Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2025 #7 mehmetcan13 dedi: hocam aygıt yöneticisinde ne yapacağım o kadarını bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisinden sistem aygıtları yazan kısmı genişletin ve en alttaki "yüksek duyarlıklı olay süreölçeri" olanı etkin hale getirin. Artı 0 Eksi
mehmetcan13 dedi: hocam aygıt yöneticisinde ne yapacağım o kadarını bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisinden sistem aygıtları yazan kısmı genişletin ve en alttaki "yüksek duyarlıklı olay süreölçeri" olanı etkin hale getirin.
KS KS M mehmetcan13 Femtopat Katılım 27 Kasım 2024 Mesajlar 6 27 Nisan 2025 #8 Hepinize teşekkür ederim tavsiyeleriniz sayesinde çözdüm Allah'a emanet olun Artı 0 Eksi