HPX27 iade edilip VX2705 alınmalı mı?

Makaleler
1
HP X27i aldım, yalnız daha elime ulaşmadı. İptal edip bunu mu alsam hocam, değer mi? X27i'nin yükseklik ayarı, pivot özelliği var, VX2705'in dahili hoparlörü, mavi ışık filtresi ve aşağıdaki farklılıkları var. Taksite vurunca arada 200 TL fark olacak.

IMG_20230108_113943.jpg

HP X27i aldım, yalnız daha elime ulaşmadı. İptal edip bunu mu alsam hocam, değer mi? X27i'nin yükseklik ayarı, pivot özelliği var, VX2705'in dahili hoparlörü, mavi ışık filtresi ve aşağıdaki farklılıkları var. Taksite vurunca arada 200 TL fark olacak.

Eki Görüntüle 1626514
Evet mantıklı olur çok fiyat farkı yok zaten.

Teşekkürler. Peki pivot veya yükseklik ayarının eksikliğini çok hisseder miyim? Monitörün yorumlarında biri NVIDIA kartı olanlar 60 Hz üstü alamıyor tarzı bir şey yazmış, pek mantıklı gelmedi ama anlam veremedim tam da. Böyle bir durum söz konusu mu monitörde? Bir de X27i'nin satıcısı Amazon olduğu için iade vs. konusunda daha rahat hissediyorum ölü pixel çıkarsa vs. diye açıkçası.

Masaüstü kullanımda 24" monitörde yüksekliği ayarlanabilir stand ile yüksekliği arttırma ihtiyacı duyardım. 27" monitöre geçince yüksekliği en aşağıda tutuyorum. Böylesi daha iyi geliyor ergonomik açıdan. Özetle 27" monitörde yüksekliği ayarlanabilir stand özelliğine ihtiyacınız olmaz bence.

Bu arada boyum 188 CM.

Değmez. En azından HP gelsin, dene ve beğenmezsen iade et. ViewSonic VX serisi çok kalitesiz. HP mavi ışık filtresi var(kim kullanıyorsa) Ayrıca HP 4 ms GtG, ViewSonic 1 ms MPRT. Yani ViewSonic'in GtG'sinin ne olduğu belli değil. O da +4 ms muhtemelen.

Kısacası bana göre fazladan para verilecek hiçbir şeyi yok aksine ergonomi için bence çok önemli yükseklik ayarı yok. Bir de HP'nin satıcısı Amazon değil mi?

Masaüstü kullanımda 24" monitörde yüksekliği ayarlanabilir stand ile yüksekliği arttırma ihtiyacı duyardım. 27" monitöre geçince yüksekliği en aşağıda tutuyorum. Böylesi daha iyi geliyor ergonomik açıdan. Özetle 27" monitörde yüksekliği ayarlanabilir stand özelliğine ihtiyacınız olmaz bence.

Bu arada boyum 188 CM.
Sizin kadar boyum yok hocam maalesef, ben de daha önce yükseklik ayarlı bir monitör kullanmadığım için bilemiyorum ne derecede bir fark yaratıyor ama olması da zarar vermez, hoş bir özellik gibi geliyor.
Değmez. En azından HP gelsin, dene ve beğenmezsen iade et. ViewSonic VX serisi çok kalitesiz. HP mavi ışık filtresi var(kim kullanıyorsa) Ayrıca HP 4 ms GtG, ViewSonic 1 ms MPRT. Yani ViewSonic'in GtG'sinin ne olduğu belli değil. O da +4 ms muhtemelen.

Kısacası bana göre fazladan para verilecek hiçbir şeyi yok aksine ergonomi için bence çok önemli yükseklik ayarı yok. Bir de HP'nin satıcısı Amazon değil mi?
Evet hocam, satıcısı Amazon, o baya güven veriyor bana. Zaten ms değeri benim için çok önemli bir şey değil, sadece ekstra renk ve bit özelliklerinden ötürü düşünmüştüm bir an. Ergonomi önemli dediğiniz gibi. Bekleyeyim ben en iyisi, yarın elime ulaşır ürün, memnun kalırsam iade etmeme de gerek kalmaz. Sağ olun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı