HRK Games'ten Skyrim Almak

superuserdo

Kilopat
Daha fazla  
Skyrim artık Steam'de indirme girmez sanırım. Bu linktekini alsam etkinleştirmede sorun yaşar mıyım? Bu site güvenilir mi yoksa önereceğiniz başka bir site var mı?

Site güvenilirdir. Sıkıntısız alabilirsin bu arada oyunu almanı şiddetle tavsiye ederim çok harika. Oblivion ve Morrowind de harika hepsini oynamaya müsaitsen oyna baya idare eder seni.

Site den alışveriş yapan var mı acaba bende yeni duydum ve baktım Windows 10 varmış zaten alma niyetim vardı tek ana kartta kullanmak için.

Almayın bence, biraz önce aldım ve europe değil ru sürüm çıktı. VPNsiz oynamama izin vermiyor.

Sitede europe sürüm yazıyor. Yanlış seçim yapıp aldınız sanırım.

Hayır, doğru aldığıma eminim. Oyunlarım kısmına baktığımda da Europe sürüm aldığım görünüyor zaten.

2 saat önce desteğe ticket attım. Araştırıp döneceklerini söylediler. Umarım sorunu çözebilirler
Daha önce aynı durumla karşılaşıldığını okuduğum için burada sordum zaten. Sonucu paylaşırsanız sevinirm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…