Trerdem Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 526 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek 2023 Bekleyin göreceksiniz(!) 9 Ocak 2021 #1 Arkadaslar ben bir kulaklik alacagim, iki kulaklik arasinda kaldim. Sizce HS 50 Pro mu yoksa Cloud Stinger mi? HyperX Cloud Stinger Gaming Kulaklık HX-HSCS-BK/EE : Amazon.com.tr: Bilgisayar HyperX Cloud Stinger Gaming Kulaklık HX-HSCS-BK/EE : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Corsair HS50 Pro Stereo Siyah Gaming Kulaklık (CA-9011215-EU) Corsair HS50 Pro Stereo Siyah Gaming Kulaklık Rahatlık İçin Üretildi. Savaş İçin Tasarlandı Corsair HS50 Pro Stereo Oyuncu Kulaklığında rahatlık, üstün ses kalitesi ve sağlamlık bir arada sizlerle… www.gaming.gen.tr Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ocak 2021
Arkadaslar ben bir kulaklik alacagim, iki kulaklik arasinda kaldim. Sizce HS 50 Pro mu yoksa Cloud Stinger mi? HyperX Cloud Stinger Gaming Kulaklık HX-HSCS-BK/EE : Amazon.com.tr: Bilgisayar HyperX Cloud Stinger Gaming Kulaklık HX-HSCS-BK/EE : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Corsair HS50 Pro Stereo Siyah Gaming Kulaklık (CA-9011215-EU) Corsair HS50 Pro Stereo Siyah Gaming Kulaklık Rahatlık İçin Üretildi. Savaş İçin Tasarlandı Corsair HS50 Pro Stereo Oyuncu Kulaklığında rahatlık, üstün ses kalitesi ve sağlamlık bir arada sizlerle… www.gaming.gen.tr
James Z. Hetfield Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 3.637 Makaleler 3 Çözümler 14 9 Ocak 2021 #2 HS50 Pro, net. Az kaldı unutuyordum. @TÇB @Samotne Ciasteczka