UmutLity Decapat Katılım 21 Kasım 2022 Mesajlar 995 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 19:27 #21 Furkan Borak dedi: Ses güzel zaten, güzel eq yapılırsa tadından yenilmez ama ben alışamadım niyesyse. Genişletmek için tıkla... EQ zor geliyor ya uğraşmaya gerek yok gibi. Dediğiniz gibi eq yapılırsa mükemmel olur ama.
Furkan Borak dedi: Ses güzel zaten, güzel eq yapılırsa tadından yenilmez ama ben alışamadım niyesyse. Genişletmek için tıkla... EQ zor geliyor ya uğraşmaya gerek yok gibi. Dediğiniz gibi eq yapılırsa mükemmel olur ama.
Furkan Borak Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 4.845 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Kocaeli, Karamürsel Cumartesi 19:27 #22 UmutLity dedi: EQ zor geliyor ya uğraşmaya gerek yok gibi. Dediğiniz gibi eq yapılırsa mükemmel olur ama. Genişletmek için tıkla... Hocam Corsair Hs 80'de ayrı bir seviye ama ya. gerçekten aşırı akliteli.
UmutLity dedi: EQ zor geliyor ya uğraşmaya gerek yok gibi. Dediğiniz gibi eq yapılırsa mükemmel olur ama. Genişletmek için tıkla... Hocam Corsair Hs 80'de ayrı bir seviye ama ya. gerçekten aşırı akliteli.
UmutLity Decapat Katılım 21 Kasım 2022 Mesajlar 995 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 23:23 #23 Furkan Borak dedi: Hocam Corsair Hs 80'de ayrı bir seviye ama ya. gerçekten aşırı akliteli. Genişletmek için tıkla... Belki ikisinide satar HS80 Max alirim. Ama gereksiz pahali fiyati var.
Furkan Borak dedi: Hocam Corsair Hs 80'de ayrı bir seviye ama ya. gerçekten aşırı akliteli. Genişletmek için tıkla... Belki ikisinide satar HS80 Max alirim. Ama gereksiz pahali fiyati var.