Elektronik HS 80 Wireless 4299 TL

464250

Hectopat
Wireless bir kulaklık için iyi fiyat, şarj konusunda çok geri.

Neredeyse 2 kat verip Razer BlackShark V2 Pro almaya değer mi? Yoksa bu ürün yeterli olur mu?

FPS oyunları oynuyorum + mikrofonu iyi olsun istiyorum.

Ben alalı 2 hafta oldu Logitech G535'ten geçtim sesiyle mikrofonu ile beni çok memnun etti bence o paralara çıkmaktan ise gayet alınabilir bir kulaklık Dolby Atmos ile geliyor zaten gerekli ayarları da rahat rahat yapabiliyorsun.

Ben alalı 2 hafta oldu Logitech G535'ten geçtim sesiyle mikrofonu ile beni çok memnun etti bence o paralara çıkmaktan ise gayet alınabilir bir kulaklık Dolby Atmos ile geliyor zaten gerekli ayarları da rahat rahat yapabiliyorsun.
Çok teşekkürler hocam, Batarya ve ses gecikmesi konusunda yorumunuz nasıl hocam?

Çok teşekkürler hocam, batarya ve ses gecikmesi konusunda yorumunuz nasıl hocam?

Ses gecikmesi hiç yaşamadım ya da hiç beni rahatsız etmedi o konuda batarya konusuna gelirsek ben genellikle kulanıp şarjı bitmesi bile PC de işim olmayınca geceleri takıyorum şarja zaten bitse bile kabloyu taktıktan sonra şarj olurken kullanabiliyorsunuz.

Neredeyse 2 kat verip Razer BlackShark V2 Pro almaya değer mi? Yoksa bu ürün yeterli olur mu?

FPS oyunları oynuyorum + mikrofonu iyi olsun istiyorum.
2 kat para verip alıbileceğin bir sürü güzel kulaklık var, V2 PRO 2023'ün ederi 5000-5500 tl falan overpriced bir kulaklık miki dışında artısı yok genel olarak forumda o ürün hakkında bilgisi olmayanlar öneriyor mesaj sayısını artırmak için

2 kat para verip alıbileceğin bir sürü güzel kulaklık var, V2 Pro 2023'ün ederi 5000-5500 TL falan overpriced bir kulaklık miki dışında artısı yok genel olarak forumda o ürün hakkında bilgisi olmayanlar öneriyor mesaj sayısını artırmak için

Hocam açıkçası benim bilgim sıfır, önerildiği için BlackShark V2 Pro dedim. Tavsiyeniz varsa 7K civarına kadar her türlü öneriye açığım.

1 hafta önce açtığım konu vardı, bu konu özelinde önermek istemezseniz konuya etiket atabilirim.

Hocam açıkçası benim bilgim sıfır, önerildiği için BlackShark V2 Pro dedim. Tavsiyeniz varsa 7K civarına kadar her türlü öneriye açığım.

1 hafta önce açtığım konu vardı, bu konu özelinde önermek istemezseniz konuya etiket atabilirim.
Headset istiyorsan
https://www.akakce.com/kulaklik/en-...fonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,1956549701.html
bu kulaklık şuan en ucuz dönemlerini yaşıyor kablosuzunu denedim güzeldi kablolusunun ses kalitesi daha iyi diyorlar , yüksek ihtimallede doğrudur çünkü genellikle öyle oluyor, içinden DAC çıkıyor RTINGS imaging'e 9 puan vermiş buda çok iyi özellikle fps oyuncusuysan internette mik testleri mevcut bence miki iyi.

Harici mic+DT 770 pro benim ilk tercihim olurdu açıkcası.

Laptop kullanıcısıyım ve sürekli seyahat ediyorum hocam. Harici mikrofon açıkçası eziyet olur.

7K civarında kablosuz olarak önerebileceğiniz kulaklık var mı? Açıkçası ses kalitesinden biraz ödün verip, kablosuz rahatlığını tatmak isterim.

HS80'in batarya süresi RGB'ler açık en fazla 8 saati falan görüyor diyorlar ve malzeme kalitesini kötülüyorlar çok. Özellikle mikrofonu yukarı kaldırıp geri indirmek kablosunu deforme ediyor. Bu da bir süre sonra mikrofonda cızırtılanmalara ve ses gitmelerine sebep oluyor. Kulak pedleride 6-7 aydan sonra sökülüyormuş. Bunları duyduktan sonra ben vazgeçmiştim almaktan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı